Indlæser Begivenheder

Halm

1. marts | 20:00

Halm fra Norrland i det allernordligste Sverige spiller country-rock med et skandinavisk feel og med deres helt eget udtryk! Væk er de trætte og slidte klicheer, og Halm beviser at country-rock ikke behøver komme fra Tennessee eller Texas for at være troværdig!

Umeåbandet kan siges at være blandt den næste generation af den svenske “Americana-bevægelse”, der har en loyal og stadigt voksende lytterskare! Selvom de inspireres af Fleetwood Mac, Creedence Clearwater Revival, Crosby, Stills & Nash, Tom Petty, og Niki Lane viser Halm særdeles tydeligt, at Americana-musikken der skabes her i Norden kan noget ganske særligt og vedkommende!

Halm er kreativt set en trio på sang, banjo og guitar, men når de spiller koncerter, har de trommer og bas med sig. De har spillet i omegnen af 500 koncerter i Skandinavien og resten af Europa og har til og med optrådt så langt væk som i Kina. I Norge har de spillet kæmpestore koncerter med artister som Emmylou Harris og Carlene Carter! I Hjemlandet Sverige har de optrådt på Tv flere gange og spillet på store festivaler og spillesteder i hele landet!
Få flere informationer om begivenheden og køb en evt. billet her

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
1. marts
Tidspunkt:
20:00
Pris:
180 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside