Indlæser Begivenheder

Forfattersamtale med Kirsten Hammann

30. november 2023 | 19:00 - 20:30

Vær med, når forfatter Kirsten Hammann fortæller om sit forfatterskab og om sin seneste roman, Georg-komplekset, fra 2022.

Romanen handler om en forfatters jalousi, da hans kone får en stor bogkontrakt. Georg har ikke skrevet sammenhængende i årevis, da hans kone går i gang med sin første bog – godt hjulpet på vej af et støttende forlag og et stort forskud. Georg vil gøre alt, for at hans kone skal mislykkes. ALT.

 

Personerne i Kirsten Hammanns romaner udlever deres følelser. De bliver, som deres følelser. Der sker højst usædvanlige ting, når følelserne overtager handlingen. Når ens hjerte bliver knust, går hele universet i stykker. Også jalousi kan sætte gang i nogle voldsomme følelser. Hvis følelserne bliver virkelige – hvis man bliver besat af dem – kan det føre til absurde og groteske begivenheder. Sådan går det i Georg-komplekset.

 

Kirsten Hammann er uddannet fra Forfatterskolen. Hun debuterede i 1992 og har siden udgivet en række romaner og vundet flere priser. Kirsten Hammann er nomineret til Nordisk Råds litteraturpris 2023 for romanen Georg-komplekset. I beskrivelsen af romanen skriver Nordisk Råd på deres hjemmeside bl.a.: ”Kirsten Hammann har et stort og funklende satirisk talent. Hun fastholder os i det, der gør ondt, og bruger ikke humoren til at udglatte, men til at bide sig fast. Hun skåner ingen.”

 

Moderator: Line Kveiborg.

 

Få flere informationer om begivenheden og køb en evt. billet her

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
30. november 2023
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
26 Kr – 80 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside