Indlæser Begivenheder

Eske Willerslev

1. september 2022 | 19:00

Fantastisk rejse med Eske Willerslev gennem fortidens DNA-mysterier i Koncertsalen Alsion 1. september 2022.

I sin jagt efter banebrydende bevismateriale til sin forskning af menneskets ukendte fortid er Eske Willerslev bl.a. blevet optaget i en indianerstamme, har stirret døden i øjnene som pelsjæger i Sibirien og ledt efter gener i det, der angiveligt skulle være et rumvæsen!

Der er lagt op til lige dele underholdende røverhistorier og fascinerende videnskab, når Eske Willerslev via sin forskning tager os med på en fantastisk rejse gennem fortidens DNA-mysterier.

4. januar 2022 tager han publikum med ud på en rejse til fortiden i Koncertsalen Alsion.

Hvor stammer vi fra?

Eske Willerslev præsenterer sin revolutionerende forskning og de resultater, som har omskrevet menneskets forhistorie i både Australien, USA og Grønland. Det hele toppes med underholdende anekdoter fra den ofte udfordrende vej til svarene på spørgsmål som:
Hvorfor uddøde mammutterne?

Hvem var de første folk i Amerika?

Og hvor stammer vi egentlig fra?

Eske Willerslev

Hans CV er langt og imponerende. Han er først og fremmest verdensberømt DNA-forsker, professor og Director for Københavns Universitets Centre of Excellence GeoGenetics.

Derudover er Eske medlem af eventyrernes klub og har ledt en række ekspeditioner til bl.a. Sibirien og Grønland. Han er vinder af en lang række priser for sin bemærkelsesværdige evne til at formidle forskning og sætte videnskaben på den offentlige dagsorden.

Willerslev er en af de få forskere, der har formået at komme helt tæt på flere af verdens indfødte folkeslag. Det har bl.a. ført til optagelsen i indianerstammen Crow med sit eget indianernavn; Well-Known Wolf. Dén og mange flere historier glæder vi os til at høre, når vi byder velkommen til en spændende aften i selskab med Eske Willerslev

Køb billet

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
1. september 2022
Tidspunkt:
19:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps