Indlæser Begivenheder

Efterklang og Sønderjysk Pigekor

9. april 2021 | 20:00 - 22:00

Efterklang og Sønderjysk Pigekor indgår et tre-årigt samarbejde, som bl.a. vil byde på årlige workshops og turneer rundt i Sønderjylland. Koret og Efterklang ønsker at udvikle et fælles koncertrepertoire og i større grad inkludere kormedlemmerne i skabelsen af nye værker samt inspirere til og understøtte, at medlemmer af koret skriver egne sange og udvikler deres talent. Ikke bare som udøvende, men også skabende kunstnere.

 

Rasmus Stolberg fra Efterklang udtaler: ”Glæden ved og indsigten i, at alle kan skabe, er noget som vi i Efterklang føler er det vigtigste, vi kan videregive til unge mennesker i musikken.”

 

Koret og bandet har samarbejdet flere gange gennem de sidste 10 år. Pigekoret har f.eks  indsunget kor på flere af bandets indspilninger og i maj 2020 optrådte de sammen da DR1 sendte live fra Dybbøl Banke i anledningen af 100-året for Genforeningen. Den optræden kan ses her (https://www.youtube.com/watch?v=alDv_aJX1lE). De næste tre år er det ambitionen at løfte samarbejdet ved årlige engagementer og længerevarende målsætninger for både korets og Efterklangs kunstneriske udvikling.

 

Allerede til april kan publikum nyde godt af det nye styrkede samarbejde når koret og Efterklang tager på turne til Sønderborg, Aabenraa og Nordborg. Billetterne til disse koncerter er sat i salg d.d.

 

09.04.2021 – Christianskirken, Sønderborg – billetsalg

11.04.2021 – Nordborg Kirke, Nordborg – billetsalg

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: Efterklang og Sønderjysk Pigekor

Detaljer

Dato:
9. april 2021
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Series:
Pris:
160 Kr
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Christianskirken
Ringgade 102
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps