Indlæser Begivenheder
Dansk Slager Parade Sønderborghus

Dansk Slager Parade på Sønderborghus

23. januar 2022 | 15:00 - 18:00

Sangeren Torben Lendager, som de fleste kender som forsanger i Walkers meldt sig på banen, og kommer nu med til Sønderborg, som en ekstra joker sammen med de øvrige stjerner.
Koncertarrangør, Stig Ulrichsen glæder sig over at det er lykkedes at flytte paraden til den nye dato, således at Dansk Slager Parade kan løbe af staben med stor sikkerhed, og stor glæde for publikum, der ovenpå det sidste års strabadser igen kan komme ud nyde den gode musik. Hele 23 år har turneen kørt uden stop.

På plakaten i Sønderborghus kan der opleves Grandprix-stjerner, et Rock ’n’ Roll ikon, en revy-stjerne, og evergreen-dansktop leverandører udgør det slager-team, som Karin Strand-Holm – populær dk4 TV-værtinde – præsenterer på scenen i den stribe byer, som paraden besøger i 2021.
Det er ikke en trykfejl, at grandprixstjerner er skrevet i flertal, for der er både en kvindelig og en mandlig med i showet.
Hvis vi retter blikket mod melodigrandprixets storhedstid, så er der vist ingen, der ikke får hænderne et godt stykke op over ørerne, når Kirsten Siggaard fortæller os, hvad der får hende helt op i det røde felt på en regnvejrsdag, hvor der ikke er meget, der tyder på, at solen kommer frem igen. Sammen med hendes øvrige grandprix topscorere er ”Det lige det” blandt dem, der repræsenterer eliten af de sange, vi er blevet præsenteret for i løbet af det sidste halve århundrede.
Drama Queen – hvis borgerlige navn så men er Peter Andersen – er Paradens mandlige grandprix stjerne …klædt ud som dronning for at matche sin sang og sit kunstnernavn. Ud over sit store hit som – og med – Drama Queen – er Peter en kunstner, der bevæger sig i mange genrer, så der er virkelig noget at glæde sig til.
Fra revyen verden bliver der et glædeligt gensyn med skuespiller og sangerinde, Pernille Schrøder. Hun var med for nogle år siden, og nu er hun på igen med nogle af de helt store evergreens, som alle kender – og ikke ka’ la’ vær’ at synge med på. Når Pernille er med i et show, så får lattermusklerne altid rigelige motion – og hendes medvirken i Dansk Slager Parade 2021 bliver ingen undtagelse.
Slagermusik er et vidt begreb, og det er en heldig ting, fordi det giver mulighed for en stor variation, når kunstnere og repertoire udvælges og sammensættes. Så der er selvfølgelig plads til et af 70’ernes helt store popidoler. Torben Lendager vil glæde os med både hårdtslående Pop/Rock og hjertevarm dansk evergreenpop – der er både en sang til mor og en sang til mormor.
Der er to solister, der har premiere på Dansk Slager Parade i år – Peter, Drama Queen er som tidligere nævnt den ene, og den anden er Michael Jensen. Her skal vi nok sige Mik & Pylle, for så ringer den, og opmærksomheden samler sig om deres store dansktophit fra 1994. De var på listen 20 uger – heraf 6 uger på 1. pladsen med ”Floden”.
Paradens husorkester er Klaus & Servants, som akkompagnerer hele holdet. De har på det seneste markeret sig med nye sange, der har fået en flot modtagelse – men der er ingen tvivl om, at de også tager en tur til Herstedvester.
Så der er virkelig noget at glæde sig til, når Karin Strand-Holm med sædvanligt humør og glimt i øjet byder velkommen og præsenterer Dansk Slager Parade 2021.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
23. januar 2022
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Pris:
315 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps