Indlæser Begivenheder

Dagens tour billede – udendørsudstilling v. Multikulturhuset

29. juli 2022 | 8:00 - 9. september 2022 | 17:00

Skal du se nogle af de bedste øjeblikke fra Tour de France i Sønderborg Kommune, så kan du søge ned til Multikulturhuset fra den 29. juli til 9. september 2022. Her vises i en udendørs udstilling resultatet af en fotokonkurrence, som Sydbank, JydskeVestkysten og Sønderborg Kommune har lavet i et samarbejde.

Alle har kunne deltage i fotokonkurrencen ved at sende fotos fra dagen, og i fotoudstillingen kan man se publikums oplevelser fra den 3. juli, hvor Sønderborg var målby i verdens største cykelløb, Tour de France.

Op mod 1.000 billeder er sendt ind i konkurrencen, og en lille jury med repræsentanter fra de tre partnere samt en professionel fotograf har valgt 30 fotos ud, der vises i fotoudstillingen, som indfanger unikke øjeblikke fra Tour de France i Sønderborg Kommune.

Stem på din favorit

Juryen har udpeget tre vindere, men publikum har også mulighed for at kåre en vinder. Det kan ske ved en publikumsafstemning i uge 31+32. Gå ind på hjemmesiden www.jv.dk og se, hvordan du kan stemme på din favorit, når udstillingen er åbnet. Offentliggørelsen af alle vindere sker midt i august.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
29. juli 2022 | 8:00
Slut:
9. september 2022 | 17:00
Begivenhed Kategori: