Indlæser Begivenheder

Aske Drasbæk Quintessence

19. november | 15:00 - 17:00

Fejringen af Sønderborg Jazzclubs 70 års jubilæumssæson forsætter med at præsentere professionelle jazzmusikere fra Sønderborgegnen. Den 19. november kommer endnu et bysbarn – nemlig Aske Drasbæk. Med sig har han Per Møllehøj på guitar, Jakob Roland på bas og Jonas Johansen på trommer. Herudover medvirker Franscesco Cali på  harmonika og piano. Aske Drasbæk spiller alt og barytonsaxofon og har gennem de seneste år slået sig fast som en af Danmarks bedste saxofonister. I sit band, Aske Drasbæk Quintessence afsøger grænsen mellem Piazzolla og Paul Desmond.
Det er musik med et køligt fokus på den stærke melodi, i et møde med tangoens flamboyante rytmik samt et behageligt strejf af melankoli.
Aske Drasbæk er 5 gange modtager af en Danish Music Award. 2 gange i kategorien Årets nye danske jazznavn, først i 2011 med bandet Orpheus, igen i 2013 med Aske Drasbæk Group. Endelig 3 gange med bandet Sunbörn tidligere The Kutimangoes med priserne Årets World Album og Årets World Track begge i 2014, samt senest i 2020 hvor vi blev kåret til Årets Roots Navn. Når Aske Drasbæk ikke står i spidsen for sine egne bands, er han aktiv i mange forskellige sammenhænge på den danske jazzscene. Han er nok bedst kendt for sin medvirken i Sunbörn, som har turneret rundt i Afrika, Asien og over det meste af Europa med deres inciterende og genreoverskridende afroinspireret musik. Sunbörn gæster øvrigt Sønderborg i foråret 2024.

 

 

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
19. november
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborg Jazzclub
Stenløkke 47
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Phone
27906000
Se Sted hjemmeside