Indlæser Begivenheder

Ankomst 2021 – Udstilling på Augustiana

21. april 2021 | 12:00 - 16. maj 2021 | 16:00

Tre projekter fra kunstnere, som tog afgang fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2020. Kåre Frang, Astrid Sonne og Erik Hällman geninstallerer deres afgangsprojekter og skabe et nyt univers omkring dem i Det Hvide Palæs fornemme rammer.

Kåre Frang tematiserer store livsomvæltende forandringer og undersøger, hvordan vi som mennesker forholder os til dem. Værket Changes består dels af overdimensionerede barselspotter, der forholder sig abstrakt til begrebet størrelse og dels af en video, der forholder sig abstrakt til begrebet tid.

Astrid Sonnes Things Do Not Exist Without Being Full Of People består af hule, hvide tennisstrømper installeret som fritstående rørsystemer i små enheder. Med sine formstærke objekter udforsker hun hverdagstingenes poetiske potentiale og undersøger forholdet mellem skulptur og krop og mellem billede og ting.

Under titlen Glowbaby udstiller Erik Hällman en serie malerier af pap, tekstil og fundne genstande, der både konkret og konceptuelt tager afsæt i et atomkraftværk i Sverige og det omgivne naturreservat.

Åbner den 21. april. Der kan forekomme ændringer i informationer og datoer. Der skal kunne vises en negativ coronatest der er max 72 timer gammel eller et vaccinepas for at kunne komme ind.

Støttet af Statens Kunstfond og Det Obelske Familiefond.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
21. april 2021 | 12:00
Slut:
16. maj 2021 | 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Augustiana Kunstpark & Kunsthal
Palævej 10-14
Augustenborg, 6440 Danmark
+ Google Maps