Indlæser Begivenheder

Als Revyen 2024 – Helt hen i æ vejr (Søndag)

10. marts | 15:30 - 17:30

Hold på hat og briller. I marts 2024 vil Als Revyen præsentere et helt nyt show, der vil få publikum til at grine, tænke og måske endda danse i regnen.

I år handler revyen om noget, der påvirker os alle – det omskiftelige vejr og klimaforandringerne. Men der vil også blive taget fat på en bred vifte af samfundsemner, og de vil blive serveret på Als Revyens klassiske facon: morsomme monologer, hjertevarmende sange og skøre sketches.

I Als Revyen 2024 kan man igen møde skuespillerne Nana Leman, Kasper Keller Petersen, Tina Soleyman, Susan Babbel og Rene Johannsen. De fem danner sammen med den tilbagevendte aktør, Dennis Jacobsen, og det nyeste talent, Kristine Døssing Jørgensen, revyens hold på scenen. De vil sammen med revyens over 40 frivillige gøre, hvad de kan, for at publikum atter får en fantastisk oplevelse i Kultursalen i Augustenborghallerne.

Als Revyen fyrer den af og går på scenen for at give publikum en vild og underholdende aften, der vil få alle til at grine og måske endda gøre dig lidt klogere på verden. Glæd dig – det bli’r “Helt hen i æ vejr”!

Share This Event

832874
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
10. marts
Tidspunkt:
15:30 - 17:30
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Kultursalen – Augustenborghallerne
Kettingvej 19a
Augustenborg, 6440
+ Google Maps
Phone
74471666
Se Sted hjemmeside