Fortællingen om Sønderborg-området

Download en markedsføringstekst på hhv. dansk, tysk og engelsk.

Med nedenstående fortælling om Sønderborg kan du på under to minutter og med knap 200 ord formidle det helt særlige ved at bo, leve og arbejde i Sønderborg. Brug teksten præcis, som du vil og i den form, du ønsker – på hjemmesiden, i rekrutteringsfolderen eller i samtalen på jobmessen. Du er også velkommen til at klippe og forkorte den til eksempelvis en jobannonce. Du finder også en færdig tekst på tre sprog om Tilflytterservice, som kan bruges i stillingsopslag.

Sønderborg – udsigt i verdensklasse

I Sønderborg er hele Europa inden for din rækkevidde. Det er her, at Skandinavien og det kontinentale Europa mødes og bindes sammen. Storbyer som Flensborg, Hamborg og Kiel er vores tætte naboer, imens den veludbyggede infrastruktur med motorvej og lufthavn sikrer korte afstande til andre metropoler som f.eks. Berlin og København.

Vores særlige placering som naturligt knudepunkt i grænselandet har givet os en helt speciel evne til at samarbejde på tværs af grænser, kulturer og skel, og i dag bor og lever 110 forskellige nationaliteter i Sønderborg.

På den ene side rummer Sønderborg alle storbyens karakteristika: Nogle af Danmarks største globale industrikoncerner ligger her, og området har en international førerposition inden for cleantech og energieffektivisering. Universitetets campus er landets mest internationale med studerende fra over 50 lande, og snakken på alverdens sprog summer i byens mange restauranter og caféer. Det er også i Sønderborg, at du finder ligeså mange kulturoplevelser og events, som der er dage i året.

Men Sønderborg er på samme tid også noget ganske andet, for vi er en storby midt i naturen. Her er skove, strande, bakker, lunde og søer. Her er 250 km krøllet kystlinje. Her er plads til udfoldelse, ro og dybde.

Som virksomhed kan du også henvise til Tilflytterservice Sønderborg, når du skal ansætte en potentiel tilflytter.

Ved spørgsmål er I velkomne til at kontakte Tilflytterservice Sønderborg på tilflytter@sonderborg.dk.

Tekst om Tilflytterservice til stillingsannoncer

Vi har udfærdiget en kort introtekst på både dansk, engelsk og tysk, så I kan benytte den tekst, der passer bedst til jeres stillingsopslag og hjemmeside.