Indlæser Begivenheder

Svanesøen

24. januar 2025 | 8:00 - 17:00

THE GRAND UKRAINIAN BALLET

OPFØRER BALLETTEN SVANESØEN af Peter I. Tjajkovskij

Kunstnerisk leder: Rimma Wachsmann.

THE GRAND UKRAINIAN BALLET erobrer Europa

Under kunstnerisk ledelse af Rimma Wachsmann kombinerer dette balletkompagni det bedste fra klassisk ballet med ukrainske dansestjerner i Europa. Rimma Wachsmann, en etableret figur i scenekunstens verden, har opnået mere end blot at føre et balletkompagni ind i den førende liga af europæisk balletkunst. Grand Ukrainian Ballet tilbyder også de bedste ukrainske dansere og solister, som nu har fundet et nyt hjem i EU, en platform for deres historier, drømme og særlige færdigheder.

“Det er en æressag der ligger mit hjerte nært at forme “THE Grand Ukrainian Ballet” til høje præstationer,” forklarer Wachsmann. Med dette ensemble af håndplukkede dansere ønsker hun ikke kun at fejre den rige tradition for klassisk ballet, men også sætte et tegn på håb og en ny begyndelse for de talentfulde ukrainske stjerner i Europa.

Ved Rimma Wachsmanns side er Marukyan Razmik, verdenskendt balletdanser og co-producer af turnéen, som spiller en nøglerolle i udformningen af projektet med sin ekspertise og passion for performancekunsten. Den “Grand Ukrainian Ballet” kombinerer det højeste niveau af perfektion og imponerende æstetik for at skabe en balletoplevelse i topklasse. “Vi er overbeviste om, at balletkunsten taler et sprog, der kan forbinde mennesker på tværs af kulturelle og geografiske grænser,” siger Razmik.

Hovedrollerne danses af stjerne solisterne – Vasylieva Vladyslava som Odette og Odile og som Prins Sigfried – Razmik Marukyan – som nævnt også er koreograf på forestillingen.

Share This Event

16367079
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
24. januar 2025
Tidspunkt:
8:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps