Indlæser Begivenheder

Denial of God & Strychnos

30. september 2023 | 20:00

DENIAL OF GOD behøver nok ikke nogen større introduktion den dag i dag. Siden det skæbnesvangre år 1991, hvor bandet blev dannet, har brødrene Azter og Ustumallagam perfektioneret en idiosynkratisk stil af black metal, der er gennemsyret af det mørke og det overnaturlige og klassicistisk stiliseret sangskrivning. Faktisk er “black metal” måske endda en forkert betegnelse; ”black horror metal” ville snarere være mere korrekt. En musikalsk blanding af black metal og heavy metal, der tager inspiration fra en mørk verden der handler om horror og det okkulte. For fans af Mayhem, Hellhammer, Infernäl Mäjesty, Alice Cooper, Death SS, Ripper, Bathory osv.
Denial Of God udgav det allerførste demobånd i 1992, da den 2. black metal bølge var lige ved at eksplodere og har fra da af været igennem adskillige line up ændringer. Den dag i dag består bandets hovedkerne stadig af de to brødre og sangskrivere Azter (guitar) og Ustumallagam (vokal). I 2005 fik de selskab af trommeslager Galheim og livebassist The Unknown og har udgivet omkring 20 udgivelser, heriblandt tre fuldlængdealbums: “The Horrors of Satan” (2006, Painkiller Records), “Death and the Beyond” (2012, Hells Headbangers) og “The Hallow Mass” (2019, Hells Headbangers/Osmose Productions). Med hvert album tager bandet endnu et skridt længere ind i mørket, og samtidig får de også mere anerkendelse på verdensplan.
I 2019 vendte bandet tilbage med EP’en “The Shapeless Mass”, der fungerede som en advarsel om det der var i vente: Det tredje fuldlængdealbum “The Hallow Mass”, der blev udgivet på CD/LP/MC i et samarbejde mellem de to legendære selskaber Hells Headbangers (USA) og Osmose Productions (Frankrig) den 25. oktober 2019. I april 2020 forlod Galheim dog bandet på grund af en nerveskade i armen.
En koncert med Denial Of God er meget energisk og med en nærmest overnaturlig aura. Bandet bruger scenedekorationer til at fremmane den makabre stemning (gravsten, kranier, kiste, begravelsespynt, stearinlys osv.). Bandet har spillet mange koncerter og store festivaler og gennem årene delt scener med forskellige bands fra Angel Witch til Venom og turneret i Europa, Australien og Sydamerika (2x), men har alligevel formået at holde deres liveoptrædener forholdsvis sjældne og unikke. Koncerten i Sønderborg bliver bandets første i byen siden 1999.

Strychnos startede tilbage I 1997 og udgav hurtigt et demobånd og derefter en 7”er EP, ”Terror lies Within”, på danske Horror Records. Visionen var, og er stadig, at skabe ekstrem metalmusik uden hensyntagen til gængse genrekonventioner, og at smelte dødsmetal, black metal og mere klassisk heavy metal sammen.
Efter et par års pause genopstod bandet i København i 2005 med delvis ny besætning. Bandet spillede en række koncerter i både ind- og udland og udgav i 2011 mini-albummet ”Undead Unsouls Unbound” (Deadbangers/FDA Records) samt opsamlings 12”eren ”Lessons in Terror” på tyske Kneel before the Master’s throne Records. Kort herefter røg bandet ud i endnu en periode med inaktivitet.
Siden 2017 har Strychnos været aktive igen, og med tilføjelsen af Andreas Lynge på guitar i 2018 har bandet endelig fundet sin rette, bestialske form. I november 2022 udgav de langt om længe debutalbummet ”A Mother’s Curse” på amerikanske Dark Descent Records. Et album, der bl.a. blev kåret til årets album i Devilution, i Ekstra Bladet og af brugerne på Danmarks største heavy metal Facebook-side ”Metal till we die”. Dette album bakkes nu op af en række bloddryppende koncerter i ind- og udland.
Strychnos har i februar 2023 indspillet det opfølgende album og der er planer om indtil flere udgivelser samt en masse koncertaktivitet i den nærmeste fremtid.

Få flere informationer om begivenheden og køb en evt. billet her

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
30. september 2023
Tidspunkt:
20:00
Pris:
170 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside