Indlæser Begivenheder

Barokke Buketter i Den Kongelige Køkkenhave ved Gråsten Slot

15. august | 10:00 - 17:00

‘Barokke Buketter’ er en fotografisk udstilling der først og fremmest hylder Tage Andersen og sætter lys på hans mangeårige virke. Det er en udstilling til Tage Andersen – ikke af ham. Udstillingen består af en række fotografier af buketter arrangeret i Tage Andersens vasedesigns.

Blomsterkunstner Tage Andersen skriver sig ind i dansk kunst og kulturhistorie med et bagkatalog af værker og udstillinger, der nærmest ikke kan opsummeres. Tage Andersens væren og væsen kommer til live i alt, hvad han omgiver sig mig. Med sit særegne udtryk har han skabt sin egen genre og berører stadig et stort publikum efter mere end fem årtier.

Det evigt gyldige i Tage Andersens arbejde vedkommer os alle. Han har lært os om naturens åndedrag og poesi, drama, skønhed og forfald. Størst af alt giver han os stadig en tydelighed, vi kan spejle os i som mennesker.

Igennem mange, mange år har Tage Andersen dekoreret foldevasen, der stod på Dronning Margrethes skrivebord under årets nytårstale.
Vi hylder Tage Andersen  og giver ‘Barokke Buketter’ tilbage med tak for store oplevelser og inspiration.

Ved udstillingen i Den Kongelige Køkkenhave vil billederne blive ledsaget af friske havebuketter skabt af blomster fra Den Kongelige Køkkenhave.

Buketterne på billederne og dekorationerne ved udstillingerne kurateres og dekoreres i et samarbejde med blomsterdekoratør Hanne Utoft.

Udstillingen er blevet til med tilskud fra Sønderborg Kommune.

Share This Event

1280051
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
15. august
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Series:
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Den Kongelige Køkkenhave ved Gråsten Slot, Felstedvej 8, Gråsten
Felstedvej 8
Gråsten, 6300
+ Google Maps