Sådan redigerer/sletter du din begivenhed

Se vores vejledning og gennemgang af hvordan du redigerer eller sletter de begivenheder, som du har oprettet på sonderborg.dk. Hvis du ikke allerede har en bruger, kan du oprette en bruger (Åbner nyt vindue).

Sådan gør du:

Følg nedenstående guide med skærmbilleder og tekst for at redigerer eller slette egne begivenheder.

Log ind eller registrer dig som bruger

Gå til loginsiden.

Log dig ind med dit brugernavn/e-mailadresse og adgangskode. Hvis du ikke har en bruger, så kan du registrere dig ved at klikke/trykke på ”Opret dig her” eller ”Registrer”.

Se evt. vores guide til at oprette bruger.

Se/Rediger/Slet din begivenhed

Når du er logget ind, får du ovenstående oversigt over de begivenheder, som du har oprettet på sonderborg.dk. Hvis du har mange begivenheder, kan du søge via søgefeltet øverst til højre.

Find den begivenhed som du enten vil redigere eller slette, og klik/tryk på ”Se/Rediger/Slet”. Hvis du blot vil se din begivenhed så vælg ”Se”.

Jeg vil gerne redigere min begivenhed

Hvis du vil redigere din begivenhed, skal du klikke/trykke på ”Rediger” som vist på billedet. Hvis du har brug for hjælp, kan du eventuelt følge vores vejledning i at oprette begivenhed.

Jeg vil gerne slette min begivenhed

Hvis du gerne vil slette din begivenhed, skal du klikke/trykke på ”Slet” ved den pågældende begivenhed. Herefter spørger systemet dig, om du er sikker, og her vælger du ”OK”. Det er vigtigt, at du er helt sikker, for når du først har valgt ”OK”, så er din begivenhed slettet.