Indlæser Begivenheder

SKØNHEDEN I FORFALDET fotoudstilling

20. juli - 8. august

Skønheden i forfaldet

20.7.-8.8.2024

KunstPunkt Storegade 14 6440 Augustenborg

Åbent Alle dage kl. 11-16

En utraditionel fotoudstilling der åbner folks øjne for den fascinerede mikroverden, der opstår, når menneskeskabte ting efterlades til naturens kræfter.

 

Har du nogensinde stoppet op og kigget nærmere på de forfaldne plakater, der hænger på muren? Ser du rust som bilpest eller gør du som Anker Rasmussen? Stopper op og kigger nærmere på den verden, der opstår, når sol og regn ælter de menneskeskabte efterladenskaber.

En fotoudstilling der udstiller storprint af motiverne du kan finde i rust, krakeleret maling, forvitret glas og papir. De åbenbarer de små ting i den store verden, og den store verden i de små ting. Her får du mulighed for at gå på opdagelse i skønheden i forfaldet.

Det gør han ved at sætte motiverne op på brændt træ, knækket glas, plast og rustet metal, så naturens kræfter træder ud af motivet.

”Mine værker skal optræde som en helhed, at lade motiv og montage være del af samme fortælling. Derfor monterer jeg mine billeder på en lang række materialer der som motiverne har været udsat for naturens kræfter,” siger Anker Rasmussen og fortsætter: ”Det jeg er optaget af og visualiserer i mine billeder er den verden af motiver, som naturens kræfter i form af sol, vind, vand, frost og tid skaber på vores omgivelser”.

Det hele finder sted på Kunstpunkt i Augustenborg. Derudover holder Anker Rasmussen åbent værksted i forbindelse med udstillingen.

Læs mere på www.ankers.com.au/photos

Der er fernisering lørdag d. 20 juli kl. 13.00.

 

Share This Event

116624
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Start:
20. juli
Slut:
8. august
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

KunstPunkt
Storegade 14
Augustenborg, 6440
+ Google Maps