
Ingen har opnået at sætte det sønderjyske køkken på landkortet som Masterchef-dommer og Michelin-kok Jesper Koch.
Hør Jesper Koch blive live-interviewet på scenen om hans kærlighed til det sønderjyske køkken.
Jesper vil bl.a. fortælle om, hvordan opvæksten i Aabenraa og hans mormors køkken har været med til at forme hans tilgang til gastronomi.
Det var nemlig her, Jesper lærte at lave traditionelle sønderjyske retter som snysk og skrædderduels – og hvor han i en ung alder begyndte at brænde for de sønderjyske traditioner og råvarer.
OBS
Der er et begrænset antal pladser – det er derfor efter først-til-mølle og med billet – bestil gratis billet til samtalen her
Da samtalen holdes i teltet med det sønderjyske kaffe- og kagebord, er det muligt at høre samtalen sammen med det – køb billet til kagebord her
Medvirkende
Kokken Jesper Koch
Interviewer
Trine Matter Lindén
Arrangør
Sønderborg Kommune