Indlæser Begivenheder

Åbent Hus på Internationalt Gymnasium Sønderborg

25. januar | 17:00 - 20:00

Det Internationale Gymnasium på EUC Syd i Sønderborg holder Åbent Hus onsdag den 25. januar 2023 fra kl. 17 på adressen Hilmar Finsens Gade 14-16, 6400 Sønderborg. Her kan du høre om følgende uddannelser: Pre-IB og IB. Find mere information på Infomøder om Teknisk Gymnasium og International Baccalaureate 2023 (eucsyd.dk)

Kom ud og oplev ungdomsuddannelserne helt tæt på. Skolerne slår dørene op, og inviterer unge samt forældre indenfor til informationsmøde og rundvisning. Mød undervisere, studievejledere og elever, og få svar på alle de spørgsmål, der trænger sig på, når der skal vælges en ungdomsuddannelse i begyndelsen af det nye år.

Arrangementerne henvender sig til unge i udskolingsklasserne på kommunens grundskoler og 10. klasses skoler samt elevernes forældre, og til andre unge, der ønsker at komme i gang med en ungdomsuddannelse i det nye år.

På oversigten “Åbent Hus på ungdomsuddannelserne i Sønderborg” finder du de præcise datoer og tidspunkter for de enkelte skoler. Arrangementerne finder sted i december 2022 og i januar 2023. Oversigten ligger i en printervenlig udgave her: Åbent hus på ungdomsuddannelserne – sonderborg.dk

Åbent Hus oversigten er udgivet af UU-Sønderborg i samarbejde med ungdomsuddannelsesinstitutionerne i Sønderborg. Du kan finde flere oplysninger om UU-Sønderborg på sonderborgkommune.dk/uddannelser-unge

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
25. januar
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

EUC Syd
Hilmar Finsens Gade 18
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps