Indlæser Begivenheder

Oplev en virksomhed med UU Sønderborg og KVICKLY – NORDBORG

26. september | 17:00 - 19:00

Er du elev i 8., 9. eller 10. klasse i Sønderborg Kommune, så tag dine forældre med og Oplev en virksomhed.

I samarbejde med UU Sønderborg åbner 13 lokale virksomheder dørene og inviterer indenfor til en aften med rundvisning og information om deres uddannelses- og jobmuligheder.

Torsdag den 26. september inviterer Kvickly – Nordborg indenfor:

Mangler du et fritidsjob eller er du i tvivl om, hvilken uddannelsesvej du vil gå? Så kig forbi Kvickly Nordborg. Her vil vi fortælle om de forskellige job- og uddannelsesmuligheder, vi tilbyder, og om hvordan det er at arbejde i butiksbranchen. Du får også mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har. Vi glæder os til at se dig! Hos Kvickly – Nordborg tilbyder vi job- og uddannelsesmuligheder inden for følgende områder: marketing, kundeservice, lager/logistik, mennesker, fødevarer: bager, slagter, delikatesse.

Her på siden er der tilmelding til arrangementet hos Kvickly – Nordborg.

Hvis du har brug for mere inspiration, inden du vælger hvilken virksomhed du vil besøge, så følg linket Præsentationsfilm til Oplev en virksomhed eller scan QR-koden her og se filmene fra de forskellige deltagere:

Arrangementet er gratis med et begrænset antal pladser. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. Én elev kan tilmelde op til to forældre. Sidste frist for tilmelding er mandag d. 15. september 2024.

Læs mere her: Digital folder – Oplev en virksomhed 2024

Arrangementet afholdes som et samarbejde mellem UU Sønderborg og 13 lokale virksomheder. Du er altid velkommen til at kontakte os i UU Sønderborg, hvis du har yderligere spørgsmål eller er i tvivl om noget på telefon 8872 4424 eller på e-mail uu@sonderborg.dk

Share This Event

2921869
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
26. september
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Begivenhed Tags:
,

Sted

Privat: Kvickly – Nordborg
Stationsvej 12
Nordborg, 6430 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Tilmelding åbner den 31. august 2024 0:01.