Indlæser Begivenheder

Jan Hellesøe

31. august 2025 | 15:00

Glæd dig til en helt nv og fascinerende oplevelse, når mentalist og hypnotisør Jan Hellesøe turnerer landet rundt med sit nyeste show, Umuligheder.

Det er hans femte store turne. Tidligere shows så som Manipulator, Forført og Forudsigelser har været store succeser. Jan Hellesøe har gennem de sidste år markeret sig som en af landets mest populære entertainere med sine evner til at forbløffe og fascinere.

På tv-fronten har han været højaktuel med en række populære programmer. Senest har hele Danmark fulgt med, da han igen leverede fantastiske øjeblikke i programmet I hjernen på stjernen. Andre velkendte programmer inkluderer Fuckr med dn hjrne, Det perfekte kup, Hypnodating og Manipulator.

I dette show lover han endnu en gang at udfordre publikums opfattelse af, hvad der er muligt. Showet vil indeholde en blanding af hypnotiske eksperimenter og mental manipulation, som vil efterlade publikum målløse og underholdt fra start til slut.

Jan Hellesøe udtaler:

– Det vigtigste for mig ved det her show er, at folk går derfra og har været godt underholdt. Jeg ønsker kun at give publikum en uforglemmelig aften, hvor de både bliver overrasket og fascineret.”

Share This Event

31365938
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
31. august 2025
Tidspunkt:
15:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400
+ Google Maps