Kupon 5 – Kunst & Kreativitet

Kupon 5 kan indløses hos én af nedenstående institutioner.

Dreng maler på kunstskolen

Mulighed 1: 200,- rabat til et kunstkursus hos Sønderjyllands Kunstskole

Sønderjyllands Kunstskole er der mulighed for at få klassisk undervisning i tegning, croquis, maleri, akvarel, skulptur, grafik og kunsthistorie med nyere fag som animation, foto-, video-, computer-, installationskunst samt kunstteori. Der er tilbud for både begyndere og øvede børn, unge og voksne på Kunstskolen.

Medbring din Kupon 5 og tilmeld dig personligt i Kunstskolens reception. Du kan frit vælge mellem Kunstskolens mange kurser. I tilfælde af at kurset aflyses, kan du overføre rabatten til et andet kursus i 2020/2021. 

 

Billedskolen Nordals

Mulighed 2: To gratis undervisningsgange på Billedskolen Nordals

For de kunstglade børn, der har lyst til at tegne, male og udvikle sine kreative evner, giver Billedskolen Nordals mulighed for at udfolde sig.

I løbet af to gratis undervisningsgange á hver tre timer får børn fra 2.-6. klassetrin mulighed for at prøve kræfter med kreative projekter.

Selve undervisningen finder sted i billedkunstlokalet på Oksbøl Friskole. Du kan finde yderligere informationer om Billedskolen Nordals via dette link. Husk at medbringe Kupon 5 ved fremmøde. 

 

Alssund Fotoklub

Mulighed 3: Et års medlemskab af Alssund Fotoklub

Alssund Fotoklub er en meget alsidig klub. De i øjeblikket godt 50 aktive medlemmer spænder over en stor aldersgruppe og er forskellige i stil og interesse. Klubben råder over mødelokale og et veludstyret studie. Der afholdes faste klubaftener hver anden mandag og uafhængige møder i fokusgrupper efter aftale.

Alssund Fotoklub tilbyder et års medlemskab til en person. Send en mail til formanden med navn, adresse og telefon nr. Husk at skrive, at du har en kupon. 

 

Dreng maler på kunstskolen

Mulighed 4: Et års gratis medlemskab i KunstPunkt

KunstPunkt er et udstillingssted i Augustenborg, som drives af en kunstforening med ca. 235 medlemmer.

Der er udstillinger det meste af året. Dels med medlemmernes værker og dels med værker af anerkendte kunstnere udefra.

Som medlem bliver du holdt orienteret om husets aktiviteter, og du kan, enten alene eller sammen med andre, leje huset til udstilling af kunst eller kunsthåndværk.

 

Se de øvrige tilbud i velkomsthæftet

I velkomsthæftet har du kuponer til 6 forskellige kategorier.