Er dit hus en del af projektet?

Det er selvfølgelig dig, der bestemmer om og i hvilket omfang, din ejendom skal være en del af genetableringen af Hertugernes Augustenborg. Et meget vigtigt mål for projektet er at etablere en renoveringspulje i et samarbejde mellem kommunen og en eller flere af landets største fonde. Etableringen af en sådan pulje vil betyde, at du kan få helt unikke muligheder for økonomisk støtte til renovering af dit hus.

Vi er stadig meget tidligt i processen, og det er en proces, som kommer til at stække sig over mere end et årti. Du vil selvfølgelig få meget mere information i takt med, at projektet skrider frem. Ejer du et hus, der ligger i projektzonen og som på den ene eller anden måde er omfattet af projektet, vil du som en af de første høre nærmere, når vi kan fortælle mere om et evt. samarbejde med en eller flere fonde.

Ejer du et hus, der ligger i projektzonen og som på den ene eller anden måde er omfattet af projektet, vil du som en af de første høre nærmere, når vi kan fortælle mere om et evt. samarbejde med en eller flere fonde.

kort