Indlæser Begivenheder

Sport & illusioner – Gruppeudstilling på Augustiana

29. maj | 12:00 - 18. august | 16:00

I samarbejde med organisationen Kunst På Arbejde (KPA) åbner Augustiana dørene for gruppeudstillingen SPORT & ILLUSIONER, der kredser om de respektive emner.

Sport er måske ikke noget man umiddelbart forbinder med kunst, men ikke desto mindre et tema, som mange kunstnere beskæftiger sig med. Særligt fordi sporten er noget, der samler rigtig mange af os. Fælles for værkerne i denne udstilling er sportens verden på godt og på ondt. Nogle af kunstnerne går meget konkret til værks – andre bevæger sig lagt ud over idrættens arena.

Derudover har forholdet mellem illusion og virkelighed været centralt gennem store dele af kunstens historie, og det er til stadighed et tema, mange kunstnere beskæftiger sig med. I denne udstilling sætter vi fokus på ”Illusioner” i kunsten med et udpluk af værker fra 2006-2022 og ser nærmere på de kunstige, konstruerede og komplekse rum, som kunstnerne inviterer os ind i.

Deltagende kunstnere: Sara Sjölin, Lasse Bruun, Sia Hurtigkarl Degel, Camilla Thorup, Anne Marie Ploug, AVPD (Aslak Vibæk & Peter Døssing), Theis Wendt, Johanne Rude Lindegaard og Tina Maria Nielsen

Fakta om udstillingen

Periode:
29.05.24 – 18.08.24
Lokalitet:
Det Hvide Palæ
Entré:
Gratis entré
I samarbejde med:
Kunst På Arbejde
Foto: 
Johanne Rude Lindegaard: Opkog, 2021

Share This Event

Detaljer

Start:
29. maj | 12:00
Slut:
18. august | 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Augustiana Kunstpark & Kunsthal
Palævej 10-14
Augustenborg, 6440 Danmark
+ Google Maps