Indlæser Begivenheder

Spis din historie 2: Rettens rødder – livestreaming

20. november | 16:30 - 17:15

Livestreaming – en del af Bibliotekernes festival for historie

De fleste har en holdning til hvordan traditionelle retter skal smage og hvornår de skal spises. Men hvor stammer retterne egentlig fra? Og har de altid smagt, som de gør i dag? Foredraget følger de tråde, der binder det kulinariske Europakort sammen og bevæger sig tilbage til rødderne af nogle af vores traditionsrige retter.

Anna Katrine Werge Bønnelycke er arkivar ved Gentofte Lokalarkiv. Foruden lokalhistorie er hendes særlige interessefelt madhistorie og hun har kokkereret sig igennem historien fra middelalderen og frem til i dag.

Livestreamingen er en del af Bibliotekernes festival for historie, hvor årets tema er med lånte fjer.

Læs mere om eventet og køb en evt. billet her.

Share This Event

4704824
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
20. november
Tidspunkt:
16:30 - 17:15
Begivenhed Kategori: