Indlæser Begivenheder

Rikke Østergaard

11. november | 19:00

Rikke Østergaard er tilbage i Koncertsalen Alsion med mere “Preben”. Glæd dig til Rikke Østergaards helt nye foredrag baseret på hendes nye bog Befri Preben.

Vi skal have en fest på arbejdet igen ved et endeligt opgør med unødvendig stress, brok og alt det, der dræner vores energi i hverdagen.

Få en fest og mere energi på arbejdspladsen 

Rikke Østergaard er ekspert i social intelligens, og hvordan vi mennesker smitter hinanden med vores følelser og humør. Hendes foredrag er kendt for at være yderst underholdende og samtidigt baseret på den nyeste forskning omkring social intelligens.

I sit helt nye foredrag sætter Rikke fokus på, hvordan vi kan minimere smitten og befri vores egen og hinandens indre Preben fra den negative smitte – og derved få mere energi og arbejdsglæde. Foredraget er også et opgør med work-life-begrebet. Arbejdslivet skal leves, ikke bare overstås.

Preben-typer og energibalance

Du vil blive præsenteret for flere Preben-typer i foredraget. For en stor del af befrielsen ligger i at forstå, at alle er forskellige, og at vi arbejder og bidrager forskelligt til fællesskabet. Du får også indsigt i, hvordan du kan styre din følelsesøkonomi, altså din daglige energibalance og dit følelsesmæssige overskud, og få et bedre energiregnskab.

Du kan se frem til:

  • De fire Preben-typer – forskelligheder forurener
  • Svar på, hvordan vi befrier vi os fra følelsesforurening
  • Hjælp til at befri dig selv og booste din følelsesøkonomi
  • Redskaber til at befri dit team med forventningsafstemning

Om Rikke Østergaard

Med sin baggrund som mental sundhedsekspert, ledelsesrådgiver, sociolog og ekspert i mindfulness har Rikke Østergaard specialiseret sig i stress, konfliktløsning, samarbejde, mindfulness og ikke mindst arbejdsglæde. Hun er Danmarks første erhvervssociolog og fungerer som gæsteunderviser på University of Sydneys lederakademi. Hun er også forfatter til flere bøger, og bl.a. bestselleren ”Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben”. I 2024 udkom hendes nye bog “Befri Preben … og få en fest på arbejdet igen”.

Share This Event

9699838
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
11. november
Tidspunkt:
19:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps