Indlæser Begivenheder

Triojazz i verdensklasse

27. oktober | 15:00 - 17:00

Triojazz i verdensklasse på Sønderborghus

Jazzelskere kan godt begynde at glæde sig, når den internationalt anerkendte Lars Jansson Trio gæster Sønderborghus den 27. oktober. Publikum kan se frem til en aften med lækker jazz i absolut topklasse, når den svenske mesterpianist Lars Jansson står på scenen sammen med den formidable bassist Thomas Fonnesbæk og Janssons egen søn, Paul Svanberg, på trommer.

Lars Jansson er en af Europas største jazzpianister og komponister og har i mere end 40 år begejstret publikum over hele verden. Hans musikalske univers er kendetegnet ved melodier, der er både iørefaldende og sangbare, og han formår at fange den skandinaviske sjæl i sin jazz med et tydeligt nordisk præg. I Danmark er han elsket for sin unikke sammensmeltning af den lyriske nordiske tone med det amerikanske jazzswing.

Jansson foretrækker at spille med sin klavertrio, hvor han virkelig kan folde sine pianistevner ud. Lars Jansson Trio har eksisteret i mere end 10 år i sin nuværende konstellation, og gennem tiden har de spillet utallige koncerter i både Europa og Asien samt udgivet en række anmelderroste albums.

Aftenens koncert på Sønderborghus bliver en sand fornøjelse for jazzentusiaster, hvor man kan forvente sublim musikalsk kvalitet og kræs for øregangene. Lars Jansson Trio leverer altid en fantastisk liveoplevelse, og denne gang bliver ingen undtagelse.

Koncerten finder sted torsdag den 27. oktober på Sønderborghus. Sæt kryds i kalenderen og glæd dig til en aften med triojazz i verdensklasse!

Share This Event

870141
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
27. oktober
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400
+ Google Maps