Indlæser Begivenheder

Åbent Hus hos Sønderborg Pipes And Drums

12. september | 19:00 - 21:00

Sønderborg Pipes And Drums åbner op for nye medlemmer og holder i den anledning Åbent Hus i “Domhuset”, Kongevej 41 midt i Sønderborg.

Det sker Torsdag den 12. September kl 19.00 hvor der er mulighed for at komme forbi og hilse på bandet, vores instruktør team og få mere at vide om sækkepiber, trommer eller vores Highland Dansere.

Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med den Skotske musik og gerne vil være en del af et fedt fællesskab både i og uden for bandet så synes jeg du skal komme forbi og sige hej på torsdag. Det er ikke nødvendigt at du har forudgående kendskab til noder eller instrumentet, vi har et skræddersyet undervisningsforløb og nogle super gode undervisere fra ind og udland som nok skal lære dig at spille hvis bare du har motivationen og tiden til at øve dig.

Lidt fakta. De første 3 måneder er gratis og derefter koster det 60 kr pr måned. Vi sørger for alt der skal bruges til øvningen. Du skal bare møde op. Når du er klar til at spille på det valgte instrument stiller vi det gratis til rådighed og når du er uniforms parat så stiller vi også den til rådighed kvit og frit. Så kom frisk og bliv en del af et fedt fællesskab.

Vil du vide mere kan vi kontaktes på tlf 24 25 41 61 eller på mail: pipemajor@spad.dk

På vegne af Sønderborg Pipes And Drums

Torben Sørensen

Pipe Major.

 

 

Share This Event

279353
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
12. september
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside