Indlæser Begivenheder

Naturtræning i Sønderborg

2. september | 10:00 - 20. november | 11:00

Al træning foregår under åben himmel – i skoven, ved stranden eller i andre naturområder i dit lokalområde. I mødes et aftalt sted og bevæger jer sammen i naturen fx skovstien eller strandstien. Undervejs vil der være aktiviteter, som styrker dine muskler, træner balance, får pulsen op og udfordre dig på det mentale og sanselig plan. Dette samtidig med, at I får grinet og har det sjovt. I træningen benyttes naturens egne elementer f.eks. træstammer, pinde, ujævnt underlag, skovstien, strandstien m.m.

Naturtræning er målrettet voksne og seniorer, og træningen varierer fra mild til moderat intensitet med både individuelle og fælles øvelser.

Når du deltager i Naturtræning, mødes du med et hold på op til ca. 20 andre deltagere og en frivillig naturtræner, der står for dagens Naturtræning. Naturtræningen kan tilpasses, så langt de fleste kan være med – helt uden stress og præstationsangst. Naturtræningen foregår året rundt udendørs i alt slags vejr. Det er vigtigt, at du er tryg og komfortable med at bevæge dig frit rundt på til tider ujævnt terrænunderlag.

På et naturtræningshold bliver du en del af et fællesskab, som både motiverer og forstår dig. Fællesskabet på holdet er vigtigt, hvorfor vi forventer, at du kan deltage størstedelen af træningsgangene.

Tilmelding: Naturtræning – Sønderborg (Kathrinelunden) | Gigtforeningen (nemtilmeld.dk)

Share This Event

2910880
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Start:
2. september | 10:00
Slut:
20. november | 11:00
Pris:
295 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Kathrinelund
Kathrinelund 29
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps