Skab dig et socialt netværk i Sønderborg-området

Når du flytter til Sønderborg Kommune, er der et væld af muligheder for at opbygge et lokalt netværk og deltage i tilflytterarrangementer, hvor du kan møde nye mennesker.

CaféNy for tilflyttere

CaféNy - velkomstmøde for tilflyttere

Tilflytterservice afholder månedligt CaféNy, som er et velkomstmøde for både danske og internationale tilflyttere. Her kan du møde tilflyttere fra hele verden, høre mereom Sønderborg-områdets kultur- og fritidstilbud samt lære vores partnerjobkonsulent at kende. Hun kan hjælpe din medfølgende partner/ægtefælle i arbejde.

CaféNy er gratis, du behøver ikke tilmelde dig og café-møderne foregår primært på engelsk.

Vi mødes den anden tirsdag i måneden (med undtagelse i juli) fra kl. 16-18 på Rådhustorvet 7 i Sønderborg

Tilflytternetværk Sønderborg

Deltag i vores Tilflytternetværk, som afholder events flere gange om måneden. Her mødes danske og internationale tilflyttere i uformelle omgivelser.
Tilflytternetværket i Sønderborg

Andre netværk og mødesteder

TirsdagsTRÆF

TirsdagsTRÆF holdes altid den første tirsdag i måneden fra kl. 17-18. Hver gang vil du blive introduceret til et nyt tema, som altid har udgangspunkt i kunsten på Augustiana. Det er gratis at deltage. Se programmet her.

Cafésang på Alsion

Alle der kan lide at synge er velkomne. Der deltager gerne mellem 300 og 500 sangglade mennesker. CaféSang foregår otte lørdage om året i Café Alsion – så vidt muligt den første lørdag i måneden.

Sangfællesskab

Sønderjysk Sangcenter tilbyder et gratis sangfællesskab for alle sangglade sjæle. De mødes om mandagen fra kl. 15.00 til 16.30 på Det Sønderjyske Sangcenter i Sønderborg. Du kan tilmelde dig her.

Andre mødesteder

Hvis du gerne vil møde nye mennesker og samtidig deltage i sjove og spændende aktiviteter, kan det være en god idé at tilmelde sig en fritidsaktivitet eller deltage i frivilligt arbejde.

Hjemmegående

Er du hjemmegående og har børn i alderen 0-6 år? Så bliv medlem af denne gruppe og mød nogle ligesindede. Gruppen mødes, laver legeaftaler og tager sammen på udflugter m.m.