Skab dig et socialt netværk i Sønderborg-området

Når du flytter til Sønderborg kommune, er der et væld af muligheder for at opbygge et lokalt netværk og deltage i tilflytterarrangementer, hvor du kan møde nye mennesker.

CaféNy for tilflyttere
CaféNy for tilflyttere

CaféNy - velkomstmøde for tilflyttere

Den 2. tirsdag i månederne februar, maj, august og november afholder Tilflytterservice CaféNy, som er et velkomstmøde for både danske og internationale tilflyttere. Her kan du møde tilflyttere fra hele verden, høre mere om Sønderborg-områdets kultur- og fritidstilbud samt lære vores partnerjobkonsulent at kende. Hun kan hjælpe din medfølgende partner/ægtefælle i arbejde.

CaféNy er gratis, og café-møderne foregår primært på engelsk. Tilmeld dig her senest 24 timer inden, hvis du vil deltage.

Vi mødes fra kl. 16-18 i Erhvervsservices lokaler på Rådhustorvet 7, 1. sal i Sønderborg.

 

Tilflytternetværk Sønderborg

Deltag i vores Tilflytternetværk, som er et netværk for danske og internationale tilflyttere til Sønderborg Kommune.
Netværkets frivilliggruppe afholder events flere gange om måneden. De tilbyder bl.a. ugentlige yogatimer, en madklub, et monthly meetup på en lokal restaurant, en tysksproget “Stammtisch” samt laver forskellige, mindre udflugter.
Tilflytternetværket i Sønderborg
CaféNy for tilflyttere

Vores foreninger og idrætsklubber

I Sønderborg Kommune har vi over 700 forskellige foreninger og idrætsklubber, som med glæde tager imod dig og din familie. Om du er til badminton, forbold, sejlads eller skak – i Sønderborg er alt muligt.

I vores velkomsthæfte modtager du som tilflytter et ark med værdikuponer, som du kan indløse hos nogle af vores lokale foreninger.

Boblberg

Har du lyst til at møde nye mennesker gennem din fritidsinteresse? Boblberg er et gratis, digitalt fællesskab, hvor man mødes baseret på fælles interesser.

Job og fritid

Kommende events for tilflyttere