Sønder Havnegade bliver til gågade hele sommeren

Sønder Havnegade i Sønderborg lukkes fra torsdag den 15. juni til og med fredag den 1. september. Lukningen bliver fra hjørnet af Brogade til hjørnet af Nørrebro.

Sønder Havnegade får fra torsdag morgen den 15. juni til og med den 1. september status som gågade hvilket betyder, at der ikke kan køres i bil, motorcykel, knallert eller på cykel på strækningen.

Gaden lukkes ved hjælp af den samme spærringsbom, som også anvendes, når der spærres på grund af højvande. Spærringen stilles op den 15. juni om morgenen og fjernes igen lørdag den 2. september om morgenen. Gaden er derfor også lukket under Kultur- og Idrætsnatten fredag den 1. september.

Der opsættes skilte med omkørsel til kørende, der skal fra området omkring Kong Christian X’s Bro til området omkring Sønderborg Slot samt retur. 

Seneste nyheder

Større arbejde sættes i gang på Egernsundbroen

Større arbejde sættes i gang på Egernsundbroen

default I løbet af foråret sættes to større arbejder i gang på Egernsundbroen. To fag på broen skal males, og fire fuger i vejbanen skal udskiftes. Arbejdet kommer til at påvirke trafikken samt vandrere på Gendarmstien. Sønderborg Kommune sætter to større vejarbejder...

læs mere
Gendarmstien er klar til forårets vandringer

Gendarmstien er klar til forårets vandringer

81 kilometer af den 84 kilometer lange Gendarmsti er klar til forårets vandreture samt certificeringen til EU’s mærke Best of Europe. Enkelte strækninger er fortsat lukket efter stormfloden i oktober 2023. Den populære vandrerute Gendarmstien fik store skader under...

læs mere