Sønder Havnegade bliver til gågade hele sommeren

Sønder Havnegade i Sønderborg lukkes fra torsdag den 15. juni til og med fredag den 1. september. Lukningen bliver fra hjørnet af Brogade til hjørnet af Nørrebro.

Sønder Havnegade får fra torsdag morgen den 15. juni til og med den 1. september status som gågade hvilket betyder, at der ikke kan køres i bil, motorcykel, knallert eller på cykel på strækningen.

Gaden lukkes ved hjælp af den samme spærringsbom, som også anvendes, når der spærres på grund af højvande. Spærringen stilles op den 15. juni om morgenen og fjernes igen lørdag den 2. september om morgenen. Gaden er derfor også lukket under Kultur- og Idrætsnatten fredag den 1. september.

Der opsættes skilte med omkørsel til kørende, der skal fra området omkring Kong Christian X’s Bro til området omkring Sønderborg Slot samt retur. 

Seneste nyheder

Sammen mod ensomhed

Sammen mod ensomhed

Sønderborg Kommune går sammen mod ensomhed, når Sundhedsudvalget igen inviterer hele kommunen med til March mod Ensomhed. Vil du med?Lørdag den 2. september går turen fra Fynshav til Sønderborg Rådhus.Søndag den 3. går turen fra Sønderborg Rådhus til kommunegrænsen...

læs mere
Kom til borgercafé om solceller og vindmøller

Kom til borgercafé om solceller og vindmøller

Lige nu er Kommuneplanforslag 2023-2035 i høring. Forslaget indeholder blandt andet 14 områder, hvor der er mulighed for at lave vedvarende energianlæg i form af solceller og vindmøller. Der er mulighed for at komme med høringssvar frem til den 6. september 2023. I...

læs mere