Musik og dans vender tilbage på Sønderborg Musikskole

I dag genåbner det meste af den fysiske undervisning på Sønderborg Musikskole. Dermed slutter fire måneders onlineundervisning.
I fire måneder har Sønderborgs musik-, performance- og balletelever mødt deres lærere via deres computerskærm. Det er slut for de fleste fra og med i dag. Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme vedtog i aftes nemlig at genåbne undervisningen for musikskolens elever under 18 år med et forsamlingsloft på 25 personer. Alle aktiviteter, der omfatter sang, fortsætter jævnfør reglerne dog som onlineundervisning.

Aftalepartierne var enige om at fortsætte en ansvarlig, gradvis og fleksibel udfasning af restriktionerne frem mod, at vaccine-milepælen er nået. Der tages udgangspunkt i 14-dages intervaller mellem genåbningsfaserne.

Jeg glæder mig over, at eleverne atter kan dyrke deres fritidsinteresse sammen med deres kammerater. Musik fungerer nemlig bedst, når man er sammen, udtaler Stephan Kleinschmidt, formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme.

Jeg er imponeret over niveauet af kreativitet, som elever og lærere har udvist under nedlukningen for at få det hele til at fungere. Eksempelvis på den måde, hvordan performanceeleverne fik det til at lykkes udendørs, siger Jesper Kock, næstformand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme

Sønderborg Musikskole underviser omkring 650 elever fra 0 – 25 år i musik, sang, dans og performance og omfatter ud over musikskolen også Billedskolen Nordals, Sønderjyllands Danseakademi (i daglig tale balletskolen) og Performanceakademi Sønderborg.
Læs mere om Sønderborg Musikskole på www.sonderborgmusikskole.dk

Seneste nyheder