Kom til inspirerende aften om ungdomsuddannelserne

På en orienteringsaften i marts kan elever fra Sønderborg Kommunes 8. klasser møde unge fra ungdomsuddannelserne og blive inspireret til deres kommende uddannelsesvalg.

Eleverne fra 8. klasser i hele kommunen samt deres forældre inviteres til at deltage i en orienteringsaften om ungdomsuddannelserne. I samarbejde med de unge fra ungdomsuddannelserne i området står Ungdommens Uddannelsesvejledning for en aften, hvor de studerende fortæller om uddannelserne set gennem deres øjne.

Målet med aftenen er at give elever og forældre viden med hjem, som de ikke nødvendigvis kan læse sig til andre steder, og at efterlade oplevelser og information, der kan inspirere til samtaler hjemme i stuerne.

Det sker tirsdag den 21. marts i Skansen, Aabenraavej 25, Sønderborg, kl. 19-21.

Program:

Kl. 19: Velkomst og overblik over ungdomsuddannelsesmulighederne v. Berit Clausen, leder af UU-Sønderborg.

Kl. 19.30: Kom rundt og hør, hvad de unge siger om deres uddannelser. Der er en stand for hver uddannelse.

Kl. 20.30: Oplæg ved Lars Boes Jørgensen, HR Forretningspartner, Coop Danmark A/S: ”Hva’ fa’en skal jeg blive til?”

Kl. 21.00: Tak for i aften

Der er åben for tilmelding her, og tilmelding lukker den 17. marts:

Seneste nyheder

Større arbejde sættes i gang på Egernsundbroen

Større arbejde sættes i gang på Egernsundbroen

default I løbet af foråret sættes to større arbejder i gang på Egernsundbroen. To fag på broen skal males, og fire fuger i vejbanen skal udskiftes. Arbejdet kommer til at påvirke trafikken samt vandrere på Gendarmstien. Sønderborg Kommune sætter to større vejarbejder...

læs mere
Gendarmstien er klar til forårets vandringer

Gendarmstien er klar til forårets vandringer

81 kilometer af den 84 kilometer lange Gendarmsti er klar til forårets vandreture samt certificeringen til EU’s mærke Best of Europe. Enkelte strækninger er fortsat lukket efter stormfloden i oktober 2023. Den populære vandrerute Gendarmstien fik store skader under...

læs mere