Kom til inspirerende aften om ungdomsuddannelserne

På en orienteringsaften i marts kan elever fra Sønderborg Kommunes 8. klasser møde unge fra ungdomsuddannelserne og blive inspireret til deres kommende uddannelsesvalg.

Eleverne fra 8. klasser i hele kommunen samt deres forældre inviteres til at deltage i en orienteringsaften om ungdomsuddannelserne. I samarbejde med de unge fra ungdomsuddannelserne i området står Ungdommens Uddannelsesvejledning for en aften, hvor de studerende fortæller om uddannelserne set gennem deres øjne.

Målet med aftenen er at give elever og forældre viden med hjem, som de ikke nødvendigvis kan læse sig til andre steder, og at efterlade oplevelser og information, der kan inspirere til samtaler hjemme i stuerne.

Det sker tirsdag den 21. marts i Skansen, Aabenraavej 25, Sønderborg, kl. 19-21.

Program:

Kl. 19: Velkomst og overblik over ungdomsuddannelsesmulighederne v. Berit Clausen, leder af UU-Sønderborg.

Kl. 19.30: Kom rundt og hør, hvad de unge siger om deres uddannelser. Der er en stand for hver uddannelse.

Kl. 20.30: Oplæg ved Lars Boes Jørgensen, HR Forretningspartner, Coop Danmark A/S: ”Hva’ fa’en skal jeg blive til?”

Kl. 21.00: Tak for i aften

Der er åben for tilmelding her, og tilmelding lukker den 17. marts:

Seneste nyheder

Sammen mod ensomhed

Sammen mod ensomhed

Sønderborg Kommune går sammen mod ensomhed, når Sundhedsudvalget igen inviterer hele kommunen med til March mod Ensomhed. Vil du med?Lørdag den 2. september går turen fra Fynshav til Sønderborg Rådhus.Søndag den 3. går turen fra Sønderborg Rådhus til kommunegrænsen...

læs mere
Kom til borgercafé om solceller og vindmøller

Kom til borgercafé om solceller og vindmøller

Lige nu er Kommuneplanforslag 2023-2035 i høring. Forslaget indeholder blandt andet 14 områder, hvor der er mulighed for at lave vedvarende energianlæg i form af solceller og vindmøller. Der er mulighed for at komme med høringssvar frem til den 6. september 2023. I...

læs mere