Kom til borgercafé om solceller og vindmøller

Lige nu er Kommuneplanforslag 2023-2035 i høring. Forslaget indeholder blandt andet 14 områder, hvor der er mulighed for at lave vedvarende energianlæg i form af solceller og vindmøller. Der er mulighed for at komme med høringssvar frem til den 6. september 2023.

I den forbindelse inviterer Sønderborg Kommune til tre borgercafeer, hvor man kan få mere information om kommunens planlægning af vedvarende energianlæg fra start til slut. På borgercafeerne kan man møde medarbejdere fra forvaltningen til at uformel snak om planlægningsprocessen og få svar på spørgsmål som regler og støj.

De tre borgercafeer foregår:

Mandag den 28. august kl. 16-18 ved Multisalen i Sydalshallen.

Tirsdag den 29. august kl. 16-18 i forhallen i Ahlmannsparken.

Torsdag den 31. august kl. 16-18 på Biblioteket Nordborg.

Der er ingen tilmelding.

Borgercafeerne suppleres med en udstilling, hvor man kan få information om processen og områderne til vedvarende energianlæg. Udstillingerne kan ses de tre steder fra tirsdag den 22. august og to uger frem.

Find mere information om borgercafeerne her.

Seneste nyheder

Sammen mod ensomhed

Sammen mod ensomhed

Sønderborg Kommune går sammen mod ensomhed, når Sundhedsudvalget igen inviterer hele kommunen med til March mod Ensomhed. Vil du med?Lørdag den 2. september går turen fra Fynshav til Sønderborg Rådhus.Søndag den 3. går turen fra Sønderborg Rådhus til kommunegrænsen...

læs mere
Sønder Havnegade bliver til gågade hele sommeren

Sønder Havnegade bliver til gågade hele sommeren

Sønder Havnegade i Sønderborg lukkes fra torsdag den 15. juni til og med fredag den 1. september. Lukningen bliver fra hjørnet af Brogade til hjørnet af Nørrebro. Sønder Havnegade får fra torsdag morgen den 15. juni til og med den 1. september status som gågade...

læs mere