Indstil en kandidat til årets brobyggerpris

Kender du en, der gør en forskel for integration og mangfoldighed i Sønderborg kommune?

Så er det igen tid til at indstille kandidater til årets Brobyggerpris. Integrationsrådet i Sønderborg Kommune uddeler prisen til en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme mangfoldigheden i kommunen.

Integrationsrådet uddeler Brobyggerprisen for 19. gang. Det sker på Kulturnatten i Sønderborg, som i år er den 1. september 2023.

Nu mangler der kun det vigtigste: Kandidaterne.

Du kan indstille en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme etnisk ligestilling og integration i Sønderborg Kommune. Brobyggerprisen hylder dem, der utrætteligt og med stort engagement arbejder på at fremme mangfoldigheden i vores område.

I 2022 gik Brobyggerprisen til Sønderborg Floorball Club. De blev hyldet og æret med prisen for deres rummelighed og evne til at skabe plads til alle, uanset etnisk baggrund og sprog.

Send dit bud på brobygger

Skriv en indstilling, hvor du fortæller, hvordan personen, virksomheden eller organisationen gør en særlig indsats for integrationen og den etniske ligestilling i Sønderborg kommune. Alle kan indstille kandidater.

Send indstillingen til Mette Rosenkvist Hansen på mvhn@sonderborg.dk senest den 18. juni 2023.

Integrationsrådet arbejder blandt andet for at bygge bro mellem kommunen integrationsindsatser og de indsatser der forgår ude i det frivillige foreningsliv. Integrationsrådet danner således netværk, og deler viden om muligheder og udfordringer, i forhold til integration og mangfoldighed.

Seneste nyheder

Større arbejde sættes i gang på Egernsundbroen

Større arbejde sættes i gang på Egernsundbroen

default I løbet af foråret sættes to større arbejder i gang på Egernsundbroen. To fag på broen skal males, og fire fuger i vejbanen skal udskiftes. Arbejdet kommer til at påvirke trafikken samt vandrere på Gendarmstien. Sønderborg Kommune sætter to større vejarbejder...

læs mere
Gendarmstien er klar til forårets vandringer

Gendarmstien er klar til forårets vandringer

81 kilometer af den 84 kilometer lange Gendarmsti er klar til forårets vandreture samt certificeringen til EU’s mærke Best of Europe. Enkelte strækninger er fortsat lukket efter stormfloden i oktober 2023. Den populære vandrerute Gendarmstien fik store skader under...

læs mere