Indstil en kandidat til årets brobyggerpris

Kender du en, der gør en forskel for integration og mangfoldighed i Sønderborg kommune?

Så er det igen tid til at indstille kandidater til årets Brobyggerpris. Integrationsrådet i Sønderborg Kommune uddeler prisen til en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme mangfoldigheden i kommunen.

Integrationsrådet uddeler Brobyggerprisen for 19. gang. Det sker på Kulturnatten i Sønderborg, som i år er den 1. september 2023.

Nu mangler der kun det vigtigste: Kandidaterne.

Du kan indstille en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme etnisk ligestilling og integration i Sønderborg Kommune. Brobyggerprisen hylder dem, der utrætteligt og med stort engagement arbejder på at fremme mangfoldigheden i vores område.

I 2022 gik Brobyggerprisen til Sønderborg Floorball Club. De blev hyldet og æret med prisen for deres rummelighed og evne til at skabe plads til alle, uanset etnisk baggrund og sprog.

Send dit bud på brobygger

Skriv en indstilling, hvor du fortæller, hvordan personen, virksomheden eller organisationen gør en særlig indsats for integrationen og den etniske ligestilling i Sønderborg kommune. Alle kan indstille kandidater.

Send indstillingen til Mette Rosenkvist Hansen på mvhn@sonderborg.dk senest den 18. juni 2023.

Integrationsrådet arbejder blandt andet for at bygge bro mellem kommunen integrationsindsatser og de indsatser der forgår ude i det frivillige foreningsliv. Integrationsrådet danner således netværk, og deler viden om muligheder og udfordringer, i forhold til integration og mangfoldighed.

Seneste nyheder

Kom til inspirerende aften om ungdomsuddannelserne

Kom til inspirerende aften om ungdomsuddannelserne

På en orienteringsaften i marts kan elever fra Sønderborg Kommunes 8. klasser møde unge fra ungdomsuddannelserne og blive inspireret til deres kommende uddannelsesvalg. Eleverne fra 8. klasser i hele kommunen samt deres forældre inviteres til at deltage i en...

læs mere
Turisterne strømmer til Sønderborg-området

Turisterne strømmer til Sønderborg-området

I 2022 bookede danske og internationale turister sammenlagt for mere end 1.450.000 overnatninger i Sønderborg Kommune. De rekordmange overnatninger svarer til en vækst på 20% i forhold til 2019 og cementerer dermed Sønderborg-området som en attraktiv...

læs mere
58 virksomheder er blevet CSR certificeret

58 virksomheder er blevet CSR certificeret

Sønderborg i Arbejde-mærket uddeles fredag den 20. januar kl. 14-15.30 i Farverihallen på EUC Syd, Hilmar Finsens Gade, 6400 Sønderborg For at markere det store samfundsansvar, som mange virksomheder i Sønderborg Kommune løfter hver dag, har Styregruppen for...

læs mere