Indstil en kandidat til årets brobyggerpris

Kender du en, der gør en forskel for integration og mangfoldighed i Sønderborg kommune?

Så er det igen tid til at indstille kandidater til årets Brobyggerpris. Integrationsrådet i Sønderborg Kommune uddeler prisen til en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme mangfoldigheden i kommunen.

Integrationsrådet uddeler Brobyggerprisen for 19. gang. Det sker på Kulturnatten i Sønderborg, som i år er den 1. september 2023.

Nu mangler der kun det vigtigste: Kandidaterne.

Du kan indstille en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme etnisk ligestilling og integration i Sønderborg Kommune. Brobyggerprisen hylder dem, der utrætteligt og med stort engagement arbejder på at fremme mangfoldigheden i vores område.

I 2022 gik Brobyggerprisen til Sønderborg Floorball Club. De blev hyldet og æret med prisen for deres rummelighed og evne til at skabe plads til alle, uanset etnisk baggrund og sprog.

Send dit bud på brobygger

Skriv en indstilling, hvor du fortæller, hvordan personen, virksomheden eller organisationen gør en særlig indsats for integrationen og den etniske ligestilling i Sønderborg kommune. Alle kan indstille kandidater.

Send indstillingen til Mette Rosenkvist Hansen på mvhn@sonderborg.dk senest den 18. juni 2023.

Integrationsrådet arbejder blandt andet for at bygge bro mellem kommunen integrationsindsatser og de indsatser der forgår ude i det frivillige foreningsliv. Integrationsrådet danner således netværk, og deler viden om muligheder og udfordringer, i forhold til integration og mangfoldighed.

Seneste nyheder

Sammen mod ensomhed

Sammen mod ensomhed

Sønderborg Kommune går sammen mod ensomhed, når Sundhedsudvalget igen inviterer hele kommunen med til March mod Ensomhed. Vil du med?Lørdag den 2. september går turen fra Fynshav til Sønderborg Rådhus.Søndag den 3. går turen fra Sønderborg Rådhus til kommunegrænsen...

læs mere
Kom til borgercafé om solceller og vindmøller

Kom til borgercafé om solceller og vindmøller

Lige nu er Kommuneplanforslag 2023-2035 i høring. Forslaget indeholder blandt andet 14 områder, hvor der er mulighed for at lave vedvarende energianlæg i form af solceller og vindmøller. Der er mulighed for at komme med høringssvar frem til den 6. september 2023. I...

læs mere