ICS-center åbner i Sønderborg

Mandag den 5. december 2022 bliver det nemmere for udenlandske arbejdstagere og borgere i Sønderborg Kommune og Sønderjylland at få opholds- og arbejdstilladelse i Danmark.

Her åbner Styrelsen for International Rekruttering og Integration et ICS-center (ICS står for International Citizen Service) i Sønderborg. Det sker i de lokaler, der også huser Borgerservice Sønderborg og Jobcentret i Borgen på 2. sal. Adressen er Holger Drachmanns Plads 5, 6400 Sønderborg.

International Citizen Service i Sønderborg har åbent hver mandag og onsdag, og man skal huske at bestille tid.

Dermed slipper de mange internationale virksomheder i Sønderborg Kommune, som har udenlandske medarbejdere ansat, for at køre langt for at få hjælp til papirarbejde og dokumentation i forbindelse med opholds- og arbejdstilladelse i Danmark.

I ICS-centeret i Sønderborg vil medarbejdere fra Styrelsen for International Rekruttering og Integration være til stede for at hjælpe udenlandske arbejdstagere. Alle udlændinge (undtaget nordiske statsborgere) skal besøge Styrelsen for International Rekruttering som en del af processen for at få deres opholdstilladelse, da de skal have taget biometri. Desuden laver styrelsen også straks afgørelser for EU-borgere, hvis de opfylder kravene.

Ud over centeret i Sønderborg findes der ICS-centre i Esbjerg, Odense, Aarhus, Aalborg og København.

Se mere her:

Man kan finde mere information om International Citizen Service i Sønderborg herunder, hvor man også skal bestille tid:

Ny i Danmark

Seneste nyheder

Sammen mod ensomhed

Sammen mod ensomhed

Sønderborg Kommune går sammen mod ensomhed, når Sundhedsudvalget igen inviterer hele kommunen med til March mod Ensomhed. Vil du med?Lørdag den 2. september går turen fra Fynshav til Sønderborg Rådhus.Søndag den 3. går turen fra Sønderborg Rådhus til kommunegrænsen...

læs mere
Kom til borgercafé om solceller og vindmøller

Kom til borgercafé om solceller og vindmøller

Lige nu er Kommuneplanforslag 2023-2035 i høring. Forslaget indeholder blandt andet 14 områder, hvor der er mulighed for at lave vedvarende energianlæg i form af solceller og vindmøller. Der er mulighed for at komme med høringssvar frem til den 6. september 2023. I...

læs mere