Frivillige søges til Dansk Café

Tilflytterservice Sønderborg søger frivillige, der gerne vil hjælpe tilflyttere med at tale og lære mere dansk.

Dansk Café vil være to gange om måneden (anden lørdag i måneden kl.13-15 og sidste onsdag i måneden kl.17-19), og foregå i SDU Biblioteket i Alsion.

Cafeen skaber rammen for, at tilflyttere og frivillige kan tale sammen om stort og småt på dansk over en kop kaffe. Det er ikke undervisning men hverdagssamtaler, så alle kan være med.

Om at være frivillig

Der kan være behov for at du tager initiativet i samtalen, og det er en fordel, at du er nysgerrig og åben i forhold til andre mennesker og også andre kulturer. Hver gang vil der være et lille tema forberedt – bare for at bryde isen, men alle kan sætte deres præg på samtalen. Det er en fantastisk måde at dele dit eget sprog og kultur på, mens du samtidigt får nye venner fra hele verden.

Har du lyst til at være med, eller vil du gerne vide mere? Så kontakt Najmeh Shaghaei på nas@bib.sdu.dk.

Seneste nyheder

Sammen mod ensomhed

Sammen mod ensomhed

Sønderborg Kommune går sammen mod ensomhed, når Sundhedsudvalget igen inviterer hele kommunen med til March mod Ensomhed. Vil du med?Lørdag den 2. september går turen fra Fynshav til Sønderborg Rådhus.Søndag den 3. går turen fra Sønderborg Rådhus til kommunegrænsen...

læs mere
Kom til borgercafé om solceller og vindmøller

Kom til borgercafé om solceller og vindmøller

Lige nu er Kommuneplanforslag 2023-2035 i høring. Forslaget indeholder blandt andet 14 områder, hvor der er mulighed for at lave vedvarende energianlæg i form af solceller og vindmøller. Der er mulighed for at komme med høringssvar frem til den 6. september 2023. I...

læs mere