Frivillige søges til Dansk Café

Tilflytterservice Sønderborg søger frivillige, der gerne vil hjælpe tilflyttere med at tale og lære mere dansk.

Dansk Café vil være to gange om måneden (anden lørdag i måneden kl.13-15 og sidste onsdag i måneden kl.17-19), og foregå i SDU Biblioteket i Alsion.

Cafeen skaber rammen for, at tilflyttere og frivillige kan tale sammen om stort og småt på dansk over en kop kaffe. Det er ikke undervisning men hverdagssamtaler, så alle kan være med.

Om at være frivillig

Der kan være behov for at du tager initiativet i samtalen, og det er en fordel, at du er nysgerrig og åben i forhold til andre mennesker og også andre kulturer. Hver gang vil der være et lille tema forberedt – bare for at bryde isen, men alle kan sætte deres præg på samtalen. Det er en fantastisk måde at dele dit eget sprog og kultur på, mens du samtidigt får nye venner fra hele verden.

Har du lyst til at være med, eller vil du gerne vide mere? Så kontakt Najmeh Shaghaei på nas@bib.sdu.dk.

Seneste nyheder

Større arbejde sættes i gang på Egernsundbroen

Større arbejde sættes i gang på Egernsundbroen

default I løbet af foråret sættes to større arbejder i gang på Egernsundbroen. To fag på broen skal males, og fire fuger i vejbanen skal udskiftes. Arbejdet kommer til at påvirke trafikken samt vandrere på Gendarmstien. Sønderborg Kommune sætter to større vejarbejder...

læs mere
Gendarmstien er klar til forårets vandringer

Gendarmstien er klar til forårets vandringer

81 kilometer af den 84 kilometer lange Gendarmsti er klar til forårets vandreture samt certificeringen til EU’s mærke Best of Europe. Enkelte strækninger er fortsat lukket efter stormfloden i oktober 2023. Den populære vandrerute Gendarmstien fik store skader under...

læs mere