Frivillige søges til Dansk Café

Tilflytterservice Sønderborg søger frivillige, der gerne vil hjælpe tilflyttere med at tale og lære mere dansk.

Dansk Café vil være to gange om måneden (anden lørdag i måneden kl.13-15 og sidste onsdag i måneden kl.17-19), og foregå i SDU Biblioteket i Alsion.

Cafeen skaber rammen for, at tilflyttere og frivillige kan tale sammen om stort og småt på dansk over en kop kaffe. Det er ikke undervisning men hverdagssamtaler, så alle kan være med.

Om at være frivillig

Der kan være behov for at du tager initiativet i samtalen, og det er en fordel, at du er nysgerrig og åben i forhold til andre mennesker og også andre kulturer. Hver gang vil der være et lille tema forberedt – bare for at bryde isen, men alle kan sætte deres præg på samtalen. Det er en fantastisk måde at dele dit eget sprog og kultur på, mens du samtidigt får nye venner fra hele verden.

Har du lyst til at være med, eller vil du gerne vide mere? Så kontakt Najmeh Shaghaei på nas@bib.sdu.dk.

Seneste nyheder

Åbent hus på ungdomsuddannelserne

Åbent hus på ungdomsuddannelserne

Her midt i den kolde og mørke tid inviterer Sønderborgområdets ungdomsuddannelser indenfor i varmen. Det første åbent-hus-arrangement er den 1. december, og det sidste den 28. januar. Eleverne i 8., 9. og 10. klasse i Sønderborg Kommune og deres forældre er inviteret...

læs mere
Bæredygtig have åbner for alle i Center for Verdensmål

Bæredygtig have åbner for alle i Center for Verdensmål

Som en del af Center for Verdensmål åbner den bæredygtige have Permahaven nu for offentligheden ved Løkkegård på Kær Vestermark. Her kan borgere og turister få viden om og lade sig inspirere af haven, som drives af frivillige. En tilgroet landbohave ved Løkkegård på...

læs mere