Åbent hus på ungdomsuddannelserne

Her midt i den kolde og mørke tid inviterer Sønderborgområdets ungdomsuddannelser indenfor i varmen. Det første åbent-hus-arrangement er den 1. december, og det sidste den 28. januar.

Eleverne i 8., 9. og 10. klasse i Sønderborg Kommune og deres forældre er inviteret til åbent hus på ungdomsuddannelsernes i december og januar. Det første arrangement løber allerede af stablen den 1. december og foregår på EUC-Syd i Sønderborg.

Ved arrangementerne er der mulighed for at opleve ungdomsuddannelserne helt tæt på, og se skolerne inde fra sammen med familie og venner. Der er mulighed for at tale med lærerene, studievejlederne og eleverne og få svar på alle de spørgsmål man kan have i forhold til valg af uddannelse.

Man kan spørge om alt lige fra om maden i kantinen er god til uddannelsernes opbygning, indhold og varighed, tilvalgsfag, praktikmuligheder, mentorstøtte osv.

1. dec. – EUC Syd (EUD, EUX, HTX, IB)

8. dec. – Business College Syd (EUD / EUX Business)

12. jan. – Business College Syd (Det Blå Gymnasium / HHX)

17. jan – Sønderborg Statsskole (STX og HF)

19. jan. – Alssundgymnasiet Sønderborg (STX)

24. jan. – Teknisk Gymnasium (HTX)

25. jan. – Internationalt Gymnasium (Pre-IB og IB)

28. jan. – Deutsches Gymnasium Nordschleswig (STX)

28. jan. – Gråsten Landbrugsskole (EUD og EUX)

28. jan. – Social- og Sundhedsskolen Syd (EUD og EUX)

28. jan. – VUC Syd Sønderborg (2-årig HF)

Seneste nyheder

Sammen mod ensomhed

Sammen mod ensomhed

Sønderborg Kommune går sammen mod ensomhed, når Sundhedsudvalget igen inviterer hele kommunen med til March mod Ensomhed. Vil du med?Lørdag den 2. september går turen fra Fynshav til Sønderborg Rådhus.Søndag den 3. går turen fra Sønderborg Rådhus til kommunegrænsen...

læs mere
Kom til borgercafé om solceller og vindmøller

Kom til borgercafé om solceller og vindmøller

Lige nu er Kommuneplanforslag 2023-2035 i høring. Forslaget indeholder blandt andet 14 områder, hvor der er mulighed for at lave vedvarende energianlæg i form af solceller og vindmøller. Der er mulighed for at komme med høringssvar frem til den 6. september 2023. I...

læs mere