Åbent hus på ungdomsuddannelserne

Her midt i den kolde og mørke tid inviterer Sønderborgområdets ungdomsuddannelser indenfor i varmen. Det første åbent-hus-arrangement er den 1. december, og det sidste den 28. januar.

Eleverne i 8., 9. og 10. klasse i Sønderborg Kommune og deres forældre er inviteret til åbent hus på ungdomsuddannelsernes i december og januar. Det første arrangement løber allerede af stablen den 1. december og foregår på EUC-Syd i Sønderborg.

Ved arrangementerne er der mulighed for at opleve ungdomsuddannelserne helt tæt på, og se skolerne inde fra sammen med familie og venner. Der er mulighed for at tale med lærerene, studievejlederne og eleverne og få svar på alle de spørgsmål man kan have i forhold til valg af uddannelse.

Man kan spørge om alt lige fra om maden i kantinen er god til uddannelsernes opbygning, indhold og varighed, tilvalgsfag, praktikmuligheder, mentorstøtte osv.

1. dec. – EUC Syd (EUD, EUX, HTX, IB)

8. dec. – Business College Syd (EUD / EUX Business)

12. jan. – Business College Syd (Det Blå Gymnasium / HHX)

17. jan – Sønderborg Statsskole (STX og HF)

19. jan. – Alssundgymnasiet Sønderborg (STX)

24. jan. – Teknisk Gymnasium (HTX)

25. jan. – Internationalt Gymnasium (Pre-IB og IB)

28. jan. – Deutsches Gymnasium Nordschleswig (STX)

28. jan. – Gråsten Landbrugsskole (EUD og EUX)

28. jan. – Social- og Sundhedsskolen Syd (EUD og EUX)

28. jan. – VUC Syd Sønderborg (2-årig HF)

Seneste nyheder

ICS-center åbner i Sønderborg

ICS-center åbner i Sønderborg

Mandag den 5. december 2022 bliver det nemmere for udenlandske arbejdstagere og borgere i Sønderborg Kommune og Sønderjylland at få opholds- og arbejdstilladelse i Danmark. Her åbner Styrelsen for International Rekruttering og Integration et ICS-center (ICS står for...

læs mere
Bæredygtig have åbner for alle i Center for Verdensmål

Bæredygtig have åbner for alle i Center for Verdensmål

Som en del af Center for Verdensmål åbner den bæredygtige have Permahaven nu for offentligheden ved Løkkegård på Kær Vestermark. Her kan borgere og turister få viden om og lade sig inspirere af haven, som drives af frivillige. En tilgroet landbohave ved Løkkegård på...

læs mere