Åbent hus på ungdomsuddannelserne

Her midt i den kolde og mørke tid inviterer Sønderborgområdets ungdomsuddannelser indenfor i varmen. Det første åbent-hus-arrangement er den 1. december, og det sidste den 28. januar.

Eleverne i 8., 9. og 10. klasse i Sønderborg Kommune og deres forældre er inviteret til åbent hus på ungdomsuddannelsernes i december og januar. Det første arrangement løber allerede af stablen den 1. december og foregår på EUC-Syd i Sønderborg.

Ved arrangementerne er der mulighed for at opleve ungdomsuddannelserne helt tæt på, og se skolerne inde fra sammen med familie og venner. Der er mulighed for at tale med lærerene, studievejlederne og eleverne og få svar på alle de spørgsmål man kan have i forhold til valg af uddannelse.

Man kan spørge om alt lige fra om maden i kantinen er god til uddannelsernes opbygning, indhold og varighed, tilvalgsfag, praktikmuligheder, mentorstøtte osv.

1. dec. – EUC Syd (EUD, EUX, HTX, IB)

8. dec. – Business College Syd (EUD / EUX Business)

12. jan. – Business College Syd (Det Blå Gymnasium / HHX)

17. jan – Sønderborg Statsskole (STX og HF)

19. jan. – Alssundgymnasiet Sønderborg (STX)

24. jan. – Teknisk Gymnasium (HTX)

25. jan. – Internationalt Gymnasium (Pre-IB og IB)

28. jan. – Deutsches Gymnasium Nordschleswig (STX)

28. jan. – Gråsten Landbrugsskole (EUD og EUX)

28. jan. – Social- og Sundhedsskolen Syd (EUD og EUX)

28. jan. – VUC Syd Sønderborg (2-årig HF)

Seneste nyheder

Større arbejde sættes i gang på Egernsundbroen

Større arbejde sættes i gang på Egernsundbroen

default I løbet af foråret sættes to større arbejder i gang på Egernsundbroen. To fag på broen skal males, og fire fuger i vejbanen skal udskiftes. Arbejdet kommer til at påvirke trafikken samt vandrere på Gendarmstien. Sønderborg Kommune sætter to større vejarbejder...

læs mere
Gendarmstien er klar til forårets vandringer

Gendarmstien er klar til forårets vandringer

81 kilometer af den 84 kilometer lange Gendarmsti er klar til forårets vandreture samt certificeringen til EU’s mærke Best of Europe. Enkelte strækninger er fortsat lukket efter stormfloden i oktober 2023. Den populære vandrerute Gendarmstien fik store skader under...

læs mere