31 byggegrunde i Vester Sottrup er i udbud

Sønderborg Kommune udstykker attraktive og naturskønne grunde i Vester Sottrup, der er placeret få kilometer fra Sønderborgmotorvejen. Grundene på Bagervej og Johannes Johannsens Vej i Vester Sottrup er i udbud til den 25. januar 2021 kl. 12.
Ønsker man at bygge nyt på Bagervej eller Johannes Johannsens Vej i Vester Sottrup, så er det nu, man skal til at byde på byggegrundene. For de 31 byggegrunde i den nye udstykning er i udbud frem til den 25. januar 2021 kl. 12.
 
Udstykningen består af 31 grunde, der er placeret ved siden af et allerede veletableret villakvarter i Vester Sottrup.
 
– Salget af nye byggegrunde understøtter Byrådets vision om udvikling af byer og lokalsamfund. Sønderborg Kommune har en klar strategi om at være en kommune, hvor folk vil bosætte sig, og det kræver, at vi sikrer forskellige tilbud, herunder muligheder i vores aktive lokalsamfund. Det gælder blandt andet for Vester Sottrup, som er en attraktiv bosætningsby, der ligger tæt ved Sønderborgmotorvejen og dermed rigtig godt placeret i forhold til hurtig transport til Sønderborg, Als og resten af Sønderjylland, siger borgmester Erik Lauritzen. 

Til- og frakørsel til Sønderborgmotorvejen ligger få kilometer fra Vester Sottrup, og der er kun 12 minutters kørsel til Sønderborg, 27 minutters kørsel til Aabenraa og 35 minutters kørsel til Flensborg.
 
De nye grunde åbner op for meget spændende byggeri, da der både kan bygges parcelhuse samt rækkehuse i to etager. Derudover byder udstykningen på et grønt fællesareal til rekreativt brug samt etablering af regnvandsbassin.
 
– Samtidig har Vester Sottrup meget at byde på for børnefamilier med en meget velfungerende vuggestue og børnehave samt en moderniseret folkeskole. Derudover er der også rigtig gode forenings- og fritidsfaciliteter i byen. Jeg er ikke i tvivl om, at der bliver rift om grundene, for vi har i de senere år kunne mærke øget interesse for byggeri i Sønderborg Kommune, siger Aase Nyegaard, der er formand for Teknik- og Miljøudvalget. 

Udstykningen ligger attraktivt i byen med kort afstand til det meste i Vester Sottrup. Her ligger for eksempel børnehus og skolen som naboer. Børnehuset har både vuggestue og børnehave, mens folkeskolen har elever til og med 9. klassetrin. Der er desuden bibliotek, lægehus, bager, indkøb, frisør mv. i Vester Sottrup, og så er der et aktivt foreningsliv ved byens haller og idrætsanlæg midt i byen.
 
Grunde i udbud
De 31 grunde på Bagervej og Johannes Johannsens Vej i Vester Sottrup er i udbud til den 25. januar 2021 kl. 12.
 
Såfremt der indgår to bud på samme grund og til samme pris, vil byderne få mulighed for at byde igen efter udbudsfristens udløb.
 
Attraktive byggegrunde
Sønderborg Kommune har over 70 byggegrunde til salg, som er fordelt i hele kommunen fra Nordborg i nord til Tandslet i syd på Als og til byggegrunde i vest i Rinkenæs og Kværs-Tørsbøl.
 
Se mere her om grundene og mulighederne for at købe en byggerund i Sønderborg Kommune:
https://sonderborgkommune.dk/borger/grunde-til-salg
 

Seneste nyheder

Kom til inspirerende aften om ungdomsuddannelserne

Kom til inspirerende aften om ungdomsuddannelserne

På en orienteringsaften i marts kan elever fra Sønderborg Kommunes 8. klasser møde unge fra ungdomsuddannelserne og blive inspireret til deres kommende uddannelsesvalg. Eleverne fra 8. klasser i hele kommunen samt deres forældre inviteres til at deltage i en...

læs mere
Turisterne strømmer til Sønderborg-området

Turisterne strømmer til Sønderborg-området

I 2022 bookede danske og internationale turister sammenlagt for mere end 1.450.000 overnatninger i Sønderborg Kommune. De rekordmange overnatninger svarer til en vækst på 20% i forhold til 2019 og cementerer dermed Sønderborg-området som en attraktiv...

læs mere
58 virksomheder er blevet CSR certificeret

58 virksomheder er blevet CSR certificeret

Sønderborg i Arbejde-mærket uddeles fredag den 20. januar kl. 14-15.30 i Farverihallen på EUC Syd, Hilmar Finsens Gade, 6400 Sønderborg For at markere det store samfundsansvar, som mange virksomheder i Sønderborg Kommune løfter hver dag, har Styregruppen for...

læs mere