Kupon 6 – Oplevelser

Kupon 6 giver dig adgang til uforglemmelige oplevelser i Sønderborg Kommune. Du kan indløse Kupon 6 hos én af nedenstående institutioner. Vær obs. på, at visse oplevelser kun er tilgængelige på specifikke datoer.

Ringridning ved Sønderborg Slot

Mulighed 1: En fribillet til Ringriderfesten i Sønderborg

Ringriderfesten i Sønderborg er noget helt specielt. Med deltagelse af ca. 500 heste og ryttere og omkring 40.000 besøgende, er begivenheden Nordens største rytterfest. Alle festdage byder på masser af underholdning: bl.a. børneland, tivoli, musik og aftenfest.

Medbring din Kupon 6 og indløs den ved indgangen til Ringriderpladsen. Bemærk, at Ringriderfesten Sønderborg kun finder sted én gang om året (i juli). 

Ringridning ved Sønderborg Slot

Mulighed 2: Gratis guidet tur i Sønderborg eller omegn

Sønderborg Turistbureau tilbyder mange  guidede ture fra juni til oktober.

Som tilflytter kan du være med i en tur helt gratis! Du behøver ikke tilmelde dig, men du skal tage kuponen med på dagen og aflevere den hos den pågældende guide. Kuponen gælder for op til to personer.

Du kan bl.a. opdage kultur, historie og sagn af: ”Den gamle bydel af Sønderborg”, ”Gråsten Slotshave og Slotskirke”, ”Nordborg” eller ”Augustenborg”. 

Equifree

Mulighed 3: En gratis heste-vognstur til hele husstanden

Equifree er en lille familiær rideskole tæt på Gråsten, som blandt andet tilbyder undervisning i voltigering (akrobatik fra hesteryg), ridning, bueskydning fra hest og hestevognsture.

Med Kupon 6 kan du og din familie i sommermånederne få en hestevognstur i Gråsten-området. Hestevognsturen fører blandt andet forbi marker, søer og skov. Det er derfor en naturskøn og uforglemmelig oplevelse for hele familien. 

 

Se de øvrige tilbud i velkomsthæftet

I velkomsthæftet har du kuponer til 6 forskellige kategorier.