Kupon 6 – Oplevelser

Kupon 6 giver dig adgang til uforglemmelige oplevelser i Sønderborg Kommune. Du kan indløse Kupon 6 hos én af nedenstående institutioner. Kuponen er gyldig i 2020, men vær obs. på, at visse oplevelser kun er tilgængelige på specifikke datoer.

Ringridning ved Sønderborg Slot

Mulighed 1: En fribillet til en uforglemmelig Ringriderfest i Sønderborg

Ringriderfesten i Sønderborg er noget helt specielt. Med deltagelse af ca. 500 heste og ryttere og omkring 40.000 besøgende, er begivenheden Nordens største rytterfest. Alle festdage byder på masser af underholdning: bl.a. børneland, tivoli, musik og aftenfest.

Medbring din Kupon 6 og indløs den ved indgangen til Ringriderpladsen. Bemærk, at Ringriderfesten Sønderborg kun finder sted én gang om året (i juli). 

 

Vikingeskibet Sebbe Als

Mulighed 2: Et års medlemskab til Vikingeskibslaget Sebbe Als

Har du en indre viking gemt i dig? Så kan du og alle i din husstand få et års gratis prøvemedlemskab til Vikingeskibslaget Sebbe Als.

Som medlem kan du lære, hvordan man sejler vikingeskibe, du kan deltage på små sejlture eller længere togter og være med i det sociale, når laget mødes i den traditionelle vikingehygge (en “naust”).

Læs mere på Sebbe Als’ Facebookgruppe eller deres hjemmeside. 

 

Equifree

Mulighed 3: En gratis hestevognstur til hele husstanden

Equifree er en lille familiær rideskole tæt på Gråsten, som blandt andet tilbyder undervisning i voltigering (akrobatik fra hesteryg), ridning, bueskydning fra hest og hestevognsture.

Med Kupon 6 kan du og din familie i sommermånederne få en hestevognstur i Gråsten-området. Hestevognsturen fører blandt andet forbi marker, søer og skov. Det er derfor en naturskøn og uforglemmelig oplevelse for hele familien. 

 

Ringridning ved Sønderborg Slot

Mulighed 4: Fri deltagelse i en guidet tur i Sønderborg eller omegn

Sønderborg Turistbureau tilbyder mange  guidede ture fra juni til oktober.

Som tilflytter kan du være med i en tur helt gratis! Du behøver ikke tilmelde dig, men du skal tage kuponen med på dagen og aflevere den hos den pågældende guide. Kuponen gælder for op til to personer.

Du kan bl.a. opdage kultur, historie og sagn af: ”Den gamle bydel af Sønderborg”, ”Byens Havn”, ”Gråsten Slotshave og Slotskirke”, ” Nordborg” eller ”Augustenborg”. 

Ringridning ved Sønderborg Slot

Mulighed 5: Op til fire entrébilletter til 50% i Universe

Universe – ”Oplevelsesparken hvor sjov er en videnskab”

Universe Science Park giver 50% rabat på indgangen for op til fire personer ved aflevering af kupon 6.

Alt du skal gøre er at tage din kupon med (det er en betingelse for at få rabatten, at billetten købes i indgangen og tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige rabatter).

Bemærk Universe har åbent fra maj til oktober. 

Se de øvrige tilbud i velkomsthæftet

I velkomsthæftet har du kuponer til 6 forskellige kategorier.