Indlæser Begivenheder

DR Pigekoret i mørke

26. oktober | 19:30

DR Pigekoret slukker for lyset i Koncertsalen Alsion og inviterer ind i musikken og mørket. Kom helt tæt på stemmer, ord og klange i en musikalsk fortælling sat sammen af musik du kender og musik som du måske aldrig har hørt før, præsenteret på en anderledes måde i mørket.

DR Pigekorets mørkekoncerter er blevet en stærk tradition i DR Koncerthuset gennem de sidste ti år. Her markerer koret overgangen til efteråret med en koncertoplevelse, hvor mørket og roen får lov til at sænke sig, så alle på scenen og i publikum sammen kan give sig helt hen til mørket og musikkens kraft.

Når vi lukker øjnene eller slukker lyset, oplever og mærker vi musik og lyd ekstra intenst. Derfor bindes musikken i DR Pigekorets mørkekoncerter sammen af en lydfortælling, som er med til at give oplevelsen en ekstra dimension.

Selve det musikalske program holdes hemmeligt inden koncerten, men der venter både velkendt og ny musik som kredser omkring et universelt tema. Koncertprogrammet, hvor du kan læse mere om musikken og de medvirkende, udleveres først efter koncerten.

På scenen: DR Pigekoret & Charlotte Rowan

Share This Event

11108281
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
26. oktober
Tidspunkt:
19:30
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps