Kupon 2 – Museer

Museum Sønderjylland har fire afdelinger i Sønderborg Kommune. Du kan indløse din Kupon 2 i én af nedenstående museumsafdelinger.
Kuponen kan ombyttes ved indgangen.

Sønderborg Slot

Mulighed 1: Fri entré for en person til spændende Sønderborg Slot

Sønderborg Slot er fra 1200-tallet og havde i sin tid Christian II som fange i årene 1532-1549. På Sønderborg Slot finder du faste udstillinger, som bl.a. belyser Sønderborg Slots og Sønderjyllands historie såsom kulturhistoriske samlinger fra Als og Sundeved.

 

 

Cathrinesminde Teglværk

Mulighed 2: Fri entré for en person til Cathrinesminde Teglværk

Cathrinesminde Teglværk ligger naturskønt ned til Flensborg Fjord på Broagerland og belyser den danske teglværkshistorie og den sønderjyske industrihistorie. Landskabet er præget af lergrave, æltemøller og udskibningssteder fra århundreders teglværksdrift.

 

 

Historiecenter Dybbøl Banke

Mulighed 3: 75,- rabat på en entrébillet til Historiecenter Dybbøl Banke

Historiecenter Dybbøl Banke, som ligger midt i et af Danmarks smukkeste landskaber, træder du direkte ind i de dramatiske dage under krigen i 1864. Du bliver selv en del af dramaet og får ny og spændende viden om et af Danmarkshistoriens vigtigste slag.

OBS: Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger eller i forvejen nedsatte priser. 

Dybbøl Mølle

Mulighed 4: Fri entré for en person til smukke Dybbøl Mølle

Dybbøl Mølle var centrum for voldsomme kampe i både 1848-1849 og 1864, hvor møllen blev ødelagt under begge Slesvigske Krige, men efterfølgende blev genopbygget. Møllen og kornmagasinet er indrettet med udstillinger, der fortæller historien om Dybbøl.

 

 

Se de øvrige tilbud i velkomsthæftet

I velkomsthæftet har du kuponer til 6 forskellige kategorier.