Byvandringer

Kom med på tre forskellige byvandringer i Nordborg, Augustenborg og Sønderborg som optakt til Arkitekturens Dag og uddelingen af Anerkendelsen for Smuk Bygningskultur den 5. oktober. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Læs mere om byvandringerne og tilmeld dig på siden.

Arkitekturens Dag og Anerkendelsen for Smuk Bygningskultur

Som optakt til Arkitekturens Dag den 5. oktober inviterer Sønderborg Kommune alle interesserede med på tre byvandringer tre forskellige steder i kommunen – Nordborg, Augustenborg og Sønderborg.

Byvandringerne er samtidig en optakt til uddelingen af prisen “Anerkendelsen for Smuk Bygningskultur” som holdes i forbindelse med Arkitekturens Dag. Her sætter Sønderborg Kommune fokus på særligt imponerende bygnings- og renoveringsprojekter samt lokale initiativer, der tilfører lokalområderne kvalitet.

På byvandringerne oplever du temaer som:

  • hvordan man sikrer rammerne for det gode boligmiljø og fællesskaberne på trods af affolkning (Nordborg)
  • at skabe ejerskab til de historiske bygninger og samspillet med byens borgere (Augustenborg)
  • fokus på den transformation, som området har gennemgået siden Frank Gehrys masterplan (Sønderborg)

Nedenfor kan du læse mere om byvandringerne og tilmelde dig. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle princippet. 

Byvandringer

Loading begivenheder

Kommende begivenheder › Byvandring

  • Ingen matchende begivenheder opført underByvandring. Prøv at vise den fulde kalender for at se en komplet liste over begivenheder.