Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vild Kunst – en plantebaseret udstilling af JA studio

8. februar|12:00 - 5. april|16:00

Gratis
OBS:
Udstillingen åbner igen, så snart det er forsvarligt,  vi informerer løbende på augustiana.dk

Planter er forunderlige, de kan være enkønnede eller tvekønnede, han eller hun, enlige eller i stand. Planter kan være fribladede, opsvulmede eller ligefrem oppustede. De kan have læbeblomster, være fladkronede eller have klokkeblomster. Der er over 350.000 slags planter i verden, og en femtedel af dem er truet af udryddelse pga. klimaforandringer, urbanisering og invasive arter.

 
Den problemstilling optager kunstnerduoen Kigge Hvid og Sara Flyvbjerg fra JA studio i København, og derfor bruger de planter som kunstnerisk brændstof. Et mindre udvalg af deres værker kan nu opleves på Augustiana i Augustenborg.
 
I værket Lab Grown arbejder de med en mulig fremtid, hvor biodiversiteten er blevet så lav, at den eneste måde mennesket kan skabe skønhed, føde og ilt på, er ved at dyrke planter i laboratorier. I værkerne Erindringer I-III har Kigge Hvid fra JA studio skabt tre stedsspecifikke værker med udgangspunkt i de tørrede planter og blomster, som i 2019 blev fundet på loftet i Det Hvide Palæ..
 
Åbent tirsdag-søndag kl. 12-16. Mandag lukket.

Detaljer

Start:
8. februar|12:00
Slut:
5. april|16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://augustiana.dk/udstillinger/vild-kunst/

Sted

Augustiana Kunstpark & Kunsthal
Palævej 10-14
Augustenborg, 6440 Danmark
+ Google Maps
if ( function_exists('cn_cookies_accepted') && cn_cookies_accepted() ) { }