Indlæser Begivenheder

Valgcafé Sønderskov-Skolen

16. november 2021 | 19:00 - 17. november 2021 | 2:00

Sønderborg Kommune inviterer alle interesserede til valgcafé i forbindelse med kommunalvalget tirsdag den 16. november 2021. Valgcaféen finder sted i Festsalen på Sønderskov-skolen i Sønderborg, og den er åben fra kl. 19 til 02.

Politikerne mødes også på Sønderskov-Skolen, mens de venter på resultaterne fra kommunevalget begynder at tikke ind.

I løbet af aftenen begynder forhandlingerne om hvilke partier, der kan finde sammen om at danne flertal – og finder Sønderborg Kommunes næste borgmester.

I Valgcaféen kan man følge valget på storskærme, og i takt med at resultaterne tikker ind, vil de blive vist på en storskærm i caféen, så man hele tiden kan se fordelingen af stemmerne.

I valgcaféen er der mulighed for at mødes og hygge sig, og der er musik og aktiviteter som bordfodbold og brætspil.

Bliver man sulten og tørstig i løbet af aftenen, er det muligt at købe drikkevarer og mad på stedet. Det er muligt at købe øl og vand i festsalen, og her kan man udelukkende betale med Mobil Pay. I skolegården bliver det muligt at købe hotdogs og pølser i løbet af aftenen, og her kan man betale med Mobil Pay samt Dankort.

Alle er velkommen – også hvis du ikke er politisk interesseret men blot vil mærke spændingen. Dørene åbnes klokken 19 i Festsalen på Sønderskov-Skolen, og der er adgang fra skolens hovedindgang på Grundtvigs Allé.

Parkering er bedst ved Business College Syd, Sdr. Landevej 30, som der er lavet en aftale med omkring parkeringen.

Der er krav om coronapas.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
16. november 2021 | 19:00
Slut:
17. november 2021 | 2:00
Begivenhed Kategorier:
, ,