Indlæser Begivenheder

Ungdommens Vælgermøde x Mejeriet i Sønderborg

4. november 2021 | 15:30 - 20:00
Ungdommens Vælgermøde x Mejeriet
Et anderledes valgarrangement for unge
Velkommen til DIT vælgermøde på Sønderborgs Ungdomskulturhus. Gennem en hel aften skaber vi rammerne om at gøre kommunalvalget tilgængeligt, sjovt og udfordrende. Mød de aktuelle byrådskandidater til workshops, til fællesspisning og i samtaler faciliteret af ungeforlaget Ordskælv og Dansk Flygtningehjælp Ungdom.
Ordskælv og DFUNK præsenterer dig og politikerne for alle de redskaber, der skal til, for at kunne sætte ord på dine tanker, erfaringer og meninger, så vi i fællesskab kan udforske vores drømme og visioner for Sønderborg.
Programmet sluttes af med prisvindende komiker Mazen, som vil udfordre dig med skarpe, humoristiske samfundsiagttagelser.
° º¤ø, ¸¸, ø¤º ° `° º¤ø, ¸, ø¤ ° º¤ø, ¸¸, ø¤º °
KL. 15:30
Dørene åbner. Baren er åben. Kom ind i varmen. Tag en sodavand med din ven.
KL. 16:00
Ungdommens Vælgermøde begynder. Velkommen v. Thore Davies fra ungeforlaget Ordskælv.
KL. 16:10
Hvad vil det sige “at stemme”? Byrådssekretærens guide til at stemme.
KL. 16:25
Ordskælv og Mejeriets Husråd præsenterer: Ungdomspolitisk workshop om at være ung i et Sønderborg, hvor de unge bestemmer.
KL. 17:30
Fællesspisning.
KL. 18:30
Dansk Flygtningehjælp Ungdoms Dilemmaspil. Vær med til at udfordre syv lokale politikere, når de bliver stillet svære dilemmaer fra dilemma-hjulet og find ud af hvor du selv står.
KL. 19:15
Performance: Kunstner og komiker Mazen.
KL. 19:45
Event slutter
° º¤ø, ¸¸, ø¤º ° `° º¤ø, ¸, ø¤ ° º¤ø, ¸¸, ø¤º °
Ungdommens Vælgermøde er arrangeret i samarbejde mellem Nonprofitforlaget Ordskælv, Mejeriet og Dansk Flygtningehjælp Ungdom
Hvem er Mejeriet?
Sønderborgs Ungdomskulturhus. Et hus af og for unge i Sønderborg.
Hvem er Ordskælv?
Ordskælv er et prisvindende nonprofitforlag, et skriveværksted og en bevægelse af litteraturaktivisme, der arbejder for at fremme generationer af samfundsengagerede, stærke skabere, empatiske læsere, skrivere og kreative tænkere i hele Norden.
Hvem er Dansk Flygtningehjælp Ungdom?
DFUNK – Dansk Flygtningehjælp Ungdom er en landsdækkende ungdomsorganisation, der er her for unge, der er flygtet. Vi skaber magiske fællesskaber, der bygger på ligeværd, tryghed og mod. Vores vision er, at unge der er flygtet til Danmark, lever et trygt og stabilt ungdomslivs med lige rettigheder, hvor vi udvikler os og handler sammen med andre unge.
Hvem er Mazen?
Mazen er kunstner og kendt for sine skarpe og humoristiske iagttagelser indenfor samfundsproblematikker. På Facebook har han 60.000 følgere, hans videoer er delt over 40.000 gange og har 20 millioner+ visninger. Mazen har udsolgt Bremen Teater fire gange med sine succesfulde live shows, været på to Danmarks Tours og modtaget hædersprisen for Årets Bedste Udgivelse for sit show, “Sådan Overtager Vi Danmark” af Statens Kunstfond.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
4. november 2021
Tidspunkt:
15:30 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Mejeriet
Løngang 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps