Indlæser Begivenheder

TWANG Folkemusik i Kultursalen

23. oktober 2020 | 20:00 - 22:00

TWANG – en stor musikoplevelse venter i Kultursalen

Der er lagt op til en musikalsk og hyggelig aften med Twang.

Der vil kun være et begrænset antal billetter fordi vi selvfølgelig vil efterleve Corona restriktionernes plads og afstandskrav mm.

Twang gav en stor koncert for et lille publikum i Kunstværket for et års tid siden. Nu er chancen for et genhør, og for at mange flere kan få lov til at opleve dem

TWANG er tre musikere med rødder i USA og den jyske muld og de har siden 2014 spillet et utal af koncerter og har fundet deres helt egen lyd og stemning.

TWANG fornyer folkemusikken

En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning med bas, violin og banjo er måske nok traditionel, men trioen er konstant i gang med at forny og nyskabe den amerikanske folkemusik, og har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen.

l være nærværende og der skal altid ske noget nyt!

Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet.

Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren griber bassen, mens violinen bliver skiftet ud med mandolin. Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse.

Melankoli, humor og kærlighed

Deres egne numre rummer alt fra den dybe, hudløse melankoli til hoppende, humoristiske og satiriske hits. Og deres fortolkninger af amerikanske folkeklassikere løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene med deres særlige Twang!

Twang består af

Peter Banks på banjo, guitar, kontrabas, sang. Spencer Gross på kontrabas, guitar, sang. Thyge Søndertoft på violin, mandolin, sang.

Begrænset antal billetter

Der er lagt op til en musikalsk og hyggelig aften, men skynd dig at sikre dig din billet, der vil kun være et begrænset antal billetter fordi vi selvfølgelig vil efterleve Corona restriktionernes plads og afstandskrav mm.

På gensyn

MIF Kulturafdeling

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
23. oktober 2020
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
100 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Kultursalen – Augustenborghallerne
Kettingvej 19a
Augustenborg, 6440
+ Google Maps
Telefon
74471666
Se Sted hjemmeside