Indlæser Begivenheder

Tror du på UFO’er?

3. oktober 2023 | 19:00 - 21:00

Med Frederik Dirks Gottlieb og Søren Sørensen.

Tag med til en galakse langt, langt herfra…

 

Menneskers frygt og begejstring for udforskning af rummet afspejles i myterne om uidentificerede flyvende objekter. Historier om fænomenet dukkede op for første gang sidst i 1940’erne, og historierne om dem nåede deres højdepunkt i 50’erne og 60’erne.

 

I 2022 frigav og bekræftede USA’s forsvarsministerium, Pentagon, ægtheden af flere videoer, der viser mystiske objekter, hvis hastighed og manøvredygtighed overgår luftfartteknologier, som vi kender dem i dag. Det har givet anledning til nye spekulationer. Idéen om fremmede civilisationer og deres besøg på Jorden hører ikke kun til i fortiden og mytologierne.

 

Frederik Dirks Gottlieb står bag DR-podcasten Flyvende tallerken. Her inviterer han interessante gæster ind til samtaler om teorier og forestillinger om besøg fra det ydre rum. Ingeniører, forskere, militærpersoner, journalister og vidner deler ud af viden, der kan gøre os nysgerrige på uidentificerede flyvende objekter.

 

Søren Sørensen er tidligere jagerpilot og hyppig gæst i Flyvende tallerken. Med sin viden og erfaring har han blandt andet hjulpet værterne og lytterne til at forstå Pentagonvideoerne, der blev optaget af amerikanske piloter.

 

Vær med til en spændende aften, hvor vi kaster os ud i det ukendte og udvider vores horisonter.

 

Få flere informationer om begivenheden og køb en evt. billet her

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
3. oktober 2023
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
26 Kr – 80 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside