Indlæser Begivenheder

TØRFISK jubilæums Tour

30. oktober 2021 | 20:00 - 22:00

TØRFISK jubilæums TOUR – kommer forbi Augustenborg

Kom og oplev TØRFISK der kommer forbi Augustenborg på deres 40-års jubilæums TOUR. Kom og hør deres populære sange der er blevet til fra starten af 1981 og til nu. Det sker den 30. oktober kl.20.00 i Augustenborghallerne.

Sidst TØRFISK var forbi blev det en festlig aften, og det kan vi godt love at det bliver igen, siger Poul Andersen, musikansvarlig i Midtals Idrætsforenings Kulturafdeling, for ud over at vi glæder os til at byde velkommen igen til TØRFISK så kan man, lige som sidst, varme op inden koncerten med en lækker Koncertbuffet fra Sandvejs.

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme.

Så der er noget at glæde sig til, for TØRFISK’s koncert vil blive en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt ”Vesterhav” af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: ”at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne”, som netop de gamle numre er bygget op over.

På gensyn til TØRFISK i Augustenborghallerne, 30 oktober kl. 20.00 – Buffet kl. 18.30. Læs mere og køb billet på www.mif.dk/kultur.

Arrangør: MIF Kulturafdeling & Augustenborghallerne

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
30. oktober 2021
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
225 Kr – 375 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Kultursalen – Augustenborghallerne
Kettingvej 19a
Augustenborg, 6440
+ Google Maps
Telefon
74471666
Se Sted hjemmeside