Indlæser Begivenheder
Tobias dybvad levemand

Tobias Dybvad på Alsion

3. juni 2022 | 19:00

Skal man have fået en dødsdom for at sætte pris på livet, spørger Tobias Dybvad i sit nye stand-up show Levemand i Koncertsalen Alsion 12. marts 2022.

– Man kan simpelthen ikke bo i Danmark og blive i dårligt humør over, at det regner. Så har man gjort det rigtig svært for sig selv, siger Tobias Dybvad.
Levemand bliver et gensyn med den legende satiriske comedy stil, der har gjort Dybvad til en af landets mest populære komikere.

Dybvad har for længst gjort op med den bekymrede tilgang til tilværelsen, som han havde med hjemmefra:

– Vi havde ikke så mange midler, og når min far skulle skrælle kartofler, gik han meget op i at ramme den rette mængde. Hvis der var kartofler tilovers efter middagen, havde han jo skrællet for mange. Var gryden til gengæld tom, var det også galt, for så havde han lavet for lidt. Og min far gjorde sig jo i virkeligheden bare umage. Men når man ser det udefra som voksen, er det jo skrupskørt. Kog nu bare fire kartofler for meget og lav en kartoffelmad i morgen, siger Tobias Dybvad om Levemand.

– For ellers er der rigtig meget at ærgre sig over, og det er spild af tid, fortsætter han.

De fleste af os kender nok også typen, der fortæller historier om engang for syv år siden, hvor de fik en bøf, der var for gennemstegt. Mange af os indeholder sikkert en flig af den tendens – i en eller anden grad. Det fede er at tage sig selv i det, bremse sig og grine af det.

– Hvis du en dag står i en lang kø, du er stresset og du synes, at det er super træls, så prøv at lade være med at fortælle andre mennesker om det efterfølgende. Lad være med at trække lorten med gennem hele din dag. Man bliver oprigtigt et gladere menneske af det, mener Tobias Dybvad.

Snakker om døden

– Vi kommer ikke uden om også at snakke om døden. Døden kan jo meget effektivt huske os på at leve livet, når den rammer en tæt på, eller hvis den bare lige truer med at kigge forbi. Men kunne det ikke være fedt, hvis man selv kunne skabe sig en dejlig og glad tilværelse. Også uden at man behøver en eller anden grim diagnose.

Uanset hvor positiv Tobias bestræber sig på at være, så skal han også være den første til at skrive under på, at man også sagtens kan blive FOR positiv:

– Det gør jeg hele tiden! Nogle gange er jeg så forhippet på at forvente det bedste af livet – jeg arbejder så meget med best case scenario, at jeg nogle gange sætter et så højt ambitionsniveau for mit liv, at det kan være svært at indfri. Og på vejen derhen får jeg taget nogle overilede beslutninger, som så får nogle vanvittige konsekvenser for mig. Heldigvis kan disse episoder jo så omdannes til et pragtfuldt stand-up show, siger Tobias Dybvad.

Som altid kan man af Tobias Dybvad forvente et gennemarbejdet show med et højt teknisk niveau og den stramme og legesyge levering, som han er kendt for. Får man ikke et mere positivt livssyn af showet, er man i hvert fald garanteret halvanden times godt humør.

Levemand er Dybvads fjerde one-man show. Det følger i kølvandet på “Sjov mand – klam personlighed”, 2013, “Er det ikke dig fra Dybvad?”, 2015, og “Fasser partner”, 2018, som alle har trukket fulde huse. Derudover har Dybvad gennem 11 sæsoner skabt en af TV2 Zulus største succeser med satireprogrammet Dybvaaaaad.

Det gode grin og højtspændt comedy venter med andre ord alle i Koncertsalen Alsion 12. marts 2022.

Se mere på www.tobiasdybvad.dk

Køb billet

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
3. juni 2022
Tidspunkt:
19:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside