Indlæser Begivenheder

Thomas Rathsack: Attitude

21. september 2021 | 19:00

Forfatter og tidligere jægersoldat, Thomas Rathsack, kender betydningen af attitude. Som jægersoldat, humanitær minerydder og mental indpisker i TV2-programmet “Korpset – gjort af det rette stof” har den personlige attitude ofte været en udslagsgivende faktor for succes eller fiasko. Han tager udgangspunkt i anekdoter og fascinerende historier fra sin egen karriere og fortæller, hvorfor den rette attitude er så effektiv. Og især hvorfor den negative attitude er ødelæggende som en smitsom virus.

LILLE TING GØR STOR FORSKEL
Attituden er den lille ting, der gør den store forskel. Forandringer, kriser og tragedier er en del af livet. Det, der adskiller den handlekraftige fra den handlingslammede, er den attitude, som udfordringerne mødes med. Publikum kan derfor glæde sig til, at Thomas Rathsack i sit foredrag fortæller, hvordan man med den rette attitude går fra at være reaktiv til at være proaktiv i mødet med problemer.

THOMAS RATHSACK
I 1990 blev Thomas Rathsack optaget i Jægerkorpset som jæger nr. 229. Han har blandt andet været programleder for en dansk minerydningsorganisation i Kaukasus og Afghanistan og deltaget i en række specialoperationer i Afghanistan. Han har modtaget den højeste amerikanske enhedsudmærkelse, Presidential Unit Citation, efter deltagelse i Task Force K-BAR i Afghanistan.
Thomas udgav i 2009 sin selvbiografi “Jæger – I krig med eliten”. Den har solgt over 250.000 eksemplarer på flere sprog. I dag er han forfatter og har udover sin biografi udgivet “Stærk Under Pres” og spændingsromanerne om jægersoldaten Michael Plessner.

I efteråret 2020 udgiver Thomas sin femte roman.

Køb billet

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
21. september 2021
Tidspunkt:
19:00
Pris:
259 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps