Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

That’s Leif

15. oktober|19:00

That’s Leif!! Fra lærer til elsket revyskuespiller.

Leif Maibom sørger for røverhistorier og masser af grin!

Han er kendt og elsket i det Sønderjyske, og mange savner hans legendariske figurer fra Sønderborg Sommer Revy, som han drev med fast hånd fra 1982 – 2017.

Men nu er han tilbage på Scenen i Sønderborg lørdag den 15. oktober kl. 20.00.

Mød Thorleif og alle de andre elskede figurer når Leif Maibom tager os med ind bag kulissen – både på teatret og i hans eget liv. Vi får hele historien om Sønderborg Revyen fra den spæde start til stafetten blev givet videre til nye kræfter.

Vi hører om hans spring fra lærer til revystjerne – om drømmen der gik i opfyldelse.

Det bliver en aften i vaske ægte amerikansk talkshow stil, hvor de sjove historier krydres med film og billeder fra Leif’s lange karriere i dansk underholdningsbranche – og mon ikke også Thorleif kommer forbi og giver et nummer.

Lukas Birch der lige har været rundt med Ulf Pilgaard i showet “Alletiders Ulf” styrer slagets gang og vil på bedste vis forsøge at holde Leif i ørene.

Hvem er Lukas Birch

Lukas er praktisk talt vokset op med revy og han er Danmarks yngste revydirektør med sine bare 21 år. Men allerede som 14 årig havde Lukas sin første tekst med i Cirkusrevyen og har sidenhen leveret tekster til revyer rundt omkring i Danmark.

Køb billet

Detaljer

Dato:
15. oktober
Tidspunkt:
19:00
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
https://liive.ticketbutler.io/da/e/that-s-leif-1/